Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isamu o swoich widzach, więc jak to jest?

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, podczas buszowania po yt natknąłem się na ten filmik

Co o tym sądzicie? Ma rację? Czy Polski yt sprowadził się do wybijania na innych? Czy Polski yt żyje teraz tylko i wyłącznie dramami? Czy widzowie olewają Yt'berów czy jest odwrotnie? 

Zanim ktoś napisze żeby wypierdalać z tym debilem itp itd pragnę tutaj zauważyć, że nie każdy go lubi (w tym ja jakoś niezbyt) także ok, rozumiem to. Ale jeżeli masz pluć jadem na niego, a nie prowadzić dyskusję na poziomie to nie jest temat dla Ciebie. 

Opublikowano

Kiedyś dużo oglądałem Isamu czy Nitra, teraz ograniczyłem się do pojedynczych filmów. Również staram się oglądać tylko mniejszych, którzy jeszcze zachowują jakiś poziom.

Nie może znieść, że ktoś na nim się wbija, ale przecież sam się wybił na kimś. ;) Bogiem żadnym nie jest, więc szkoda strzępić ryja. 

Kiedyś były odcinki z Metina czy FIFY gdzie była dobra beka, a teraz jedynie FIFĘ można zobaczyć okazyjnie. 17'stkę wiadomo pewnie nagra, bo nowe i wyświetlenia będą się liczyć. 

denzel.png

Opublikowano

Biznes, to biznes. Nawet taka dyskusja, prowadzi, że podejmujecie zainteresowanie i w sumie go reklamujecie.

Opublikowano

Przecież ten Isamu to taki pozer że to śmiech. Nie toleruje tego całego Rich MPCforum czy tam jparmia wypełnionych po brzegi 13 latkami spuszczającymi się w gacie za każdym razem gdy ich umysłowo niedorozwinięty idol kurwi na prawo i lewo.

Opublikowano

Co o tym sądzicie? Ma rację? Czy Polski yt sprowadził się do wybijania na innych? Czy Polski yt żyje teraz tylko i wyłącznie dramami? Czy widzowie olewają Yt'berów czy jest odwrotnie? 

Zanim ktoś napisze żeby wypierdalać z tym debilem itp itd pragnę tutaj zauważyć, że nie każdy go lubi (w tym ja jakoś niezbyt) także ok, rozumiem to. Ale jeżeli masz pluć jadem na niego, a nie prowadzić dyskusję na poziomie to nie jest temat dla Ciebie. 

osobiscie c**j mnie to, dla mnie osoby ktore oglądają całe fillmy youtuberów to debile do potęgi ętej,  trzeba być zjebem żeby tracić tyle czasu na film w ktorym gosciu gra w gre..

dramy k***a to ludzie nie mają swojego zycia czy co?.. 

Więc dla mnie cały yt już dawno upadł i ide zapalić sobie papieroska przed blokiem, założe dresik i addidaski i lecim no i zapuszcze dobrą muzyke RPK albo chada bo taki gatunek muzyki reprezentuje 

Yoł nyga yoł 

osobiscie c**j mnie to, dla mnie osoby ktore oglądają całe fillmy youtuberów to debile do potęgi ętej,  trzeba być zjebem żeby tracić tyle czasu na film w ktorym gosciu gra w gre..

dramy k***a to ludzie nie mają swojego zycia czy co?.. 

Więc dla mnie cały yt już dawno upadł i ide zapalić sobie papieroska przed blokiem, założe dresik i addidaski i lecim no i zapuszcze dobrą muzyke RPK albo chada bo taki gatunek muzyki reprezentuje 

Yoł nyga yoł 

Opublikowano

Kiedyś też go oglądałem, bo nie kurwił AŻ tak bardzo i w zasadzie czasem pośmiać się szło, poza tym całkiem nieźle^ prowadził twd. No ale w dramy mam wyjebane, ale z tego co sie zorientowalem to nawet dobrze gada, moze troche za bardzo histeryzuje, ale ogolny przekaz spoko.

Pomocnik
Opublikowano

Oglądałem u niego tylko TWD. Każdy ma "najlepszą grupe na yt", więc kappa.

Tu nie chodzi o grupę, tu chodzi o poziom jaki sobą reprezentuję w tym przypadku brak jakiegokolwiek poziomu.

Opublikowano

Tu nie chodzi o grupę, tu chodzi o poziom jaki sobą reprezentuję w tym przypadku brak jakiegokolwiek poziomu.

W każdej z "topowych" grup polskich yt'berów jest tak samo

Opublikowano

Pijany lub niespełna rozumu. 

Możliwe że pijany, on często robi tego typu "lajwy"...

No to nieźle 

Pomocnik
Opublikowano

W każdej z "topowych" grup polskich yt'berów jest tak samo

Czy Rock prezentuję aż tak niski poziom?

Opublikowano

Wystarczy poczytać komentarze (między innymi) pod tym filmem, by przekonać się o upośledzeniu umysłowym całej Jotpe armii. Nawet znienawidzeni hajsownicy, nie są aż tak jebnięci na mózg.

To jest k***a dramat.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Przekaz dobry bo dobrze powiedział że cały yt zwłaszcza polski jest kupą gówna i rakowiska. Jak chcesz dobrze czas spędzić to oglądaj mniejszych youtuberów którzy jeszcze w to g****o nie weszli.

A czego on oczekuje od swoich widzów a większość z nich chodzi do pods albo gimn to śmiech na sali. Może kiedyś ta cała jp armia była normalna bo nie było tego ścierwa co tylko wjedzie na ciebie a potem wyrucha ci matke a nawet cycka nie macało. Jak dla mnie powinni zrobić mocne sprawdzenie kont na fb i wprowadzenie na yt niektórych filmów od lat np. 16 najlepiej z kontrolą rodzicielską

Opublikowano

On mowi o tym ze teraz jego armia go juz nie broni itd xdd po prostu jego armia dorosla z 10 lat do 12 i juz nie ida za nim na slepo xD

Pomocnik
Opublikowano

biznes is biznes my friend

Biznes biznesem, ale żeby ludziom to się podobało? To tak samo jak z Ukrytą prawdą, trudnymi sprawami itp. jeśli jest popyt na tak durnowate seriale ( tu już nie chodzi o samą ich idee, ale o żenującą jakość ) to znaczy, że społeczeństwo jest głupie ( ładnie mówiąc ). No bo jak to inaczej wytłumaczyć? Najgorsze jest to, że producent zarabia krocie na takim czymś.

Zamiast nagrać bardzo dobry serial, nagrywa bardzo tandetny za groszowe sprawy, a zarobi tyle samo...

Opublikowano

On nie lubi widzów, on lubi pieniądze - gdyby jego widzowie nadali mu np. sensowną łapkę w dół i przestali klikać w reflinki to kazałby im wypierdalać. A tępe dresy i jakieś głupie dzieci łykają go jak popadnie. Dawno temu to jeszcze można go było oglądać chociażby dla jaj, ale teraz co odwala to jakaś szopka. Reklama strony z której może korzystać tylko Ukraina i paru innych rzeczy sprawia, że nawet jako człowieka spostrzegany jest krzywo...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Polski yt to taka zenada że brak słów.. ogólnie wszyscy vlogerzy to dno. Nie rozumiem po co oglądać coś typu stuu czy gimper? Trzeba mieć mózg zlasowany. Vlogerzy typu bartek usa to nawet może byćciekawe ale te reszta to kompletne dno i współczuję tym co to oglądają bo naprawdę ich życie jest smutne. Jesli chodzi o dramy to tutj na forum jest taki typek MPCforum który drazy temat antarisa jakie todno its. bo widzi że na rym suby mu rosną.. każdy wie jakim_dnem jest antaris więc po c**j drazyc temat? MPCforum

Opublikowano

#2up

nie wiem czy to dla beki, ale po minach jutuberów nie wyglada żeby sie dobrze bawili, a akurat to uderza w scene najlepszych jutuberów więc nie wiem dlaczego to tutaj dałeś, jakby w tym eee "wywiadze" (?) był isamu czy ktoś tam to ok, ale to gówno w ogole pokrycia z tematem nie ma 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

@Bakany każdy ogląda to co chce - i nikogo tutaj nie bronie. Teraz na youtubie jest dużo dzieci, więc głównie wszystko jest kierowane do nich, niestety. Jeżeli polski yt ci się nie podoba no to przejdź się na angielski xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...