Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo polecam serwer ponieważ dobrze wiem ile włożyliśmy w niego czasu jak i umiejętności by dopracować dla Was każdy najmniejszy szczegół i pozbyć się wszelkich bugów.

Opublikowano

Reklame macie? 

Na ile IS?

Zapowiada się nieźle.

Reklama będzie:

- wysyłanie SMS do graczy serwerów Metin2

- wysyłanie maili do graczy

- reklama na youtube oczywiście (zarówno za SM jak i PLN)

IS jak wiadomo musi być, żeby serwer miał gwarancję stabilności.

Jendak mamy pety i wierzchowce za darmo w grze, a wszystkie przedmioty w IS są na stałe i można nimi handlować.

9878314696279361524524.png

Opublikowano

2 królestwa na 1 mapie? Czy aby na pewno to jest dobry pomysł?

Kiedy beta?

Bonusy za biologa są ujowe, po co komu 3000 PE? Albo int u woja? nie lepiej dać uniwersalne bonusy typu: um \ śr \ odp ludzi \ silny ludzi \ odp na um \odp na sr \ hp \all statystyki ?

Czemu nie ma nieskończonej zmianki ? to podstawa na izi serwerze ;x

EDIT

EDIT 2

Opublikowano

Kiedy beta?

Pod względem wydajności przetestujemy to podczas otwartej bety. Przy obecnych testach (na kilku kontach) nie ma żadnych problemów.

Otwarta beta ruszy w Poniedziałek, a więcej informacji na jej temat pojawi się w Sobotę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Kiedy beta?

Bonusy za biologa są ujowe, po co komu 3000 PE? Albo int u woja? nie lepiej dać uniwersalne bonusy typu: um \ śr \ odp ludzi \ silny ludzi \ odp na um \odp na sr \ hp \all statystyki ?

EDIT 

Co do bonusów to wszystko można jeszcze zmienić podczas bety jeżeli duża ilość graczy będzie tego chciała gdyż ten serwer jest dla Was, a nie dla nas.

Opublikowano

Nie można się zarejestrować na forum bo link do aktywacji nie działa coś ;c  Fuuuuu to nie ten serwer xD

Ale i tak nie przychodzi email do aktywacji konta 

Opublikowano

Bardzo ciekawie się zapowiada.

Fajnie, że te wszystkie dodatki, typu pierścienie, pasy, runy nie dają jakiś kosmicznych wartości bonusów.

Chętnie wbije :)

Opublikowano

Nie można się zarejestrować na forum bo link do aktywacji nie działa coś ;c  Fuuuuu to nie ten serwer xD

Ale i tak nie przychodzi email do aktywacji konta 

Już zrobione.

Opublikowano

Jest to serwer Easy, ale posiada nutkę Medium. Jaki jest sens darmowych zmianek i mixowania tego na BS? Lepiej już od razu dać gotowe perfecty :)

Zmianki nie kosztują dużo, ale ich cena pomoże skutecznie wyprowadzać przybywające Yangi z serwera co zapobiegnie inflacji i upadkowi rynku.

Obserwowałem wiele serwerów, na wielu sam grałem, na kilku byłem w zespole i dlatego po przemyśleniach zdecydowaliśmy się na takie rozwiązanie.

Mamy nadzieje, że się sprawdzi, Yangi będą coś znaczyły a handel mimo typu serwera będzie kwitł.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jest to serwer Easy, ale posiada nutkę Medium. Jaki jest sens darmowych zmianek i mixowania tego na BS? Lepiej już od razu dać gotowe perfecty :)

Zmianki nie kosztują dużo, ale ich cena pomoże skutecznie wyprowadzać przybywające Yangi z serwera co zapobiegnie inflacji i upadkowi rynku.

Obserwowałem wiele serwerów, na wielu sam grałem, na kilku byłem w zespole i dlatego po przemyśleniach zdecydowaliśmy się na takie rozwiązanie.

Mamy nadzieje, że się sprawdzi, Yangi będą coś znaczyły a handel mimo typu serwera będzie kwitł.

Pozdrawiam

Ok,może to i lepiej,że nie ma nieskończonej :D 

Opublikowano

Pozdrawiam

Ok,może to i lepiej,że nie ma nieskończonej :D

Tak mi się wydawało, że dobrze to rozplanowaliśmy. Jak będzie to wiadomo wyjdzie w praniu, ale od Poniedziałku będziemy cały czas do dyspozycji graczy na TS i forum więc będzie można wszystko analizować.

Na każde wasze pytanie lub wątpliwość oczywiście z chęcią odpowiemy. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Macie dobrą reklamę? Przewidujecie dużą ilość graczy? Lub chociaż jej znaczną część? Szukam czegoś dobrego, bo ostatnio wszystkie serwery mnie zawiodły.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Macie dobrą reklamę? Przewidujecie dużą ilość graczy? Lub chociaż jej znaczną część? Szukam czegoś dobrego, bo ostatnio wszystkie serwery mnie zawiodły.

Dziś została wrzucona prezentacja. Po rozpoczęciu beta testów będą umawiał się co do reklamy na YT. Do tego reklama poprzez pocztę elektroniczną i SMS.

Co do przewidywanej ilości graczy to chyba jeszcze za wcześnie, ale mamy nadzieję, że dzięki dopracowaniu serwera uda się pozyskać znaczną jej część.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dziś została wrzucona prezentacja. Po rozpoczęciu beta testów będą umawiał się co do reklamy na YT. Do tego reklama poprzez pocztę elektroniczną i SMS.

Co do przewidywanej ilości graczy to chyba jeszcze za wcześnie, ale mamy nadzieję, że dzięki dopracowaniu serwera uda się pozyskać znaczną jej część.

Pozdrawiam

Liczę na dobry start, bo chcę na czymś zasiąść na trochę.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pozdrawiam

Zachęcam do sprawdzenia serwera już na Becie, ja osobiście jako GameMaster od samego początku brałem czynny udział w pracach nad serwerem i widząc z jakim zaangażowaniem pracuje nasz technik oraz reszta zespołu mogę z czystym sumieniem już dziś zaprosić do gry.

Opublikowano

Pozdrawiam

Zachęcam do sprawdzenia serwera już na Becie, ja osobiście jako GameMaster od samego początku brałem czynny udział w pracach nad serwerem i widząc z jakim zaangażowaniem pracuje nasz technik mogę z czystym sumieniem już dziś zaprosić do gry.

Wpadnę na pewno na betę, obym się nie zawiódł. Mam nadzieję, że aktualizacje będą w miarę często.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wreszcie jakiś serwer, który prezentuje dość wysoki poziom. Nie spierdolcie tego =D

Polecam, widać, że trochę pracy włożone zostało :-)  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...