Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na serwerze są jakieś bossy o które będzie można powalczyć :)? Np. jakiś resp bossa co 6/8/12h z którego leci większa ilość yang (bryłki) ,możliwy do ubicia minimum w 2 osoby i jakiś unikatowy przedmiot który leci tylko z niego? Prezentacja ciekawa na pewno zawitam na serwerze :)

Na każdej z nowych map znajduje się 1 rodzaj bossa, na ostatniej jednak znajdują się 2 rodzaje. Ten drugi rodzaj to Władca Katakumb i będzie trzeba o niego powalczyć, gdyż jest jego tylko jeden resp (w komnacie tronowej na mapie od 190) poziomu. Przedmioty lecą cenne, ale nie bryłki bo to popsułoby gospodarkę serwera.

Pozdrawiam 

9878314696279361524524.png

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli zgaduje ,że ten ostatni boss respi się co 24h? I jeszcze jedno pytanko ,czy na serwerze na 200 lvl'u można zmienić profesje?

Respi się częściej, ale to sobie sami odkryjecie w grze :)

Tak można zmienić profesję, ale nie można zmienić Smoczej Drogi.

Opublikowano

Czyli zgaduje ,że ten ostatni boss respi się co 24h? I jeszcze jedno pytanko ,czy na serwerze na 200 lvl'u można zmienić profesje?

Widziałeś kiedykolwiek serwer prywatny na którym respi się jakiś boss co 24h? Bo ja nie :P

Opublikowano

Macie w planach dodać w przyszłości może biżuterię do expa? I bronie do expa przerabiane po trutach itd?

Jeśli gracze będą chcieli ;) 

Opublikowano

Wbiłem na Teamspeaka serwera i zobaczyłem kanał "czekam na GM" wbiłem, aby sobie pogadać z administracja i po 30 sek wbił do mnie administrator z nickiem "TM" pogadałem z nim i mogę powiedzieć, że z niego jest nawet spoko ziomek.Moge polecić serwer, bo zapowiada się fajnie.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Wbiłem na Teamspeaka serwera i zobaczyłem kanał "czekam na GM" wbiłem, aby sobie pogadać z administracja i po 30 sek wbił do mnie administrator z nickiem "TM" pogadałem z nim i mogę powiedzieć, że z niego jest nawet spoko ziomek.Moge polecić serwer, bo zapowiada się fajnie.

wszystkich urzekła  twoja z*******a historia o wejściu na ts`a

@topic polecam fajnie wygląda i ładna oprawa graficzna

Opublikowano

100% na start o 18:00?

Is będzie od startu, czy dopiero jakiś czas po?

Tak, start się nie przesunie a IS będzie do startu.

wszystkich urzekła  twoja z*******a historia o wejściu na ts`a

@topic polecam fajnie wygląda i ładna oprawa graficzna

Dzięki ;)

Prosiłbym nie pisać w tym temacie gdyż pojawił się już temat w publikacjach serwerów: http://www.mpcforum.pl/topic/1566389-eldiapl-dedykeasy/

Opublikowano

Jak nie ma tu szarf to juz kocham ten server?

Tak, nie ma szarf na serwerze :)

Opublikowano

Serwer w porządku. Mimo wszystko nie zagram. Powód? Nie trawię zmienionych m1 na jakieś gówniane.

Mimo wszystko powodzenia !

" No . I'm not on STEROIDS . But thanks for asking . "

Opublikowano

Serwer w porządku. Mimo wszystko nie zagram. Powód? Nie trawię zmienionych m1 na jakieś gówniane.

Mimo wszystko powodzenia !

M1 są przystępnie wykonane, wejdź i sprawdź :)

Opublikowano

Czy dam rade wysolować na stracie wrózke bodziakiem :)? ( z ribem )

To zależy od zbyt wielu czynników by jednoznacznie to stwierdzić.

Opublikowano

Balans macie?

Heller ubije sam jakieś bossy pod ścianą,czy skillami?

Jak z dropem ulepszaczy? Ile zajmie graczowi który poświęca na metina 4-5 godzinek dziennie zrobienie całego wojennego EQ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...