Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nadawanie ostrzeżeń za post w IPB

™DoM1naToR™

Pytanie

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie napisałeś w ogóle o jaki silnik chodzi. Napisałeś to tak ogólnikowo, że nie da Ci się pomóc. Napisz to na spokojnie, od nowa i powoli zawierając jak najwięcej informacji.

Opublikowano

Możesz jeszcze edytować styl i samodzielnie dodać taki odnośnik. Tylko na tym trzeba się trochę znać. Ewentualnie poszukaj po rozszerzeniach może już ktoś takie zrobił.

Zgaduje, że chodzi o mybb.

Tam nie ma tak jak w przypadku IPB, że nadajesz warna za post. Tam klikając na poziom ostrzeżeń nadajesz tak jakby globalnego warna, innej opcji jak na razie nie ma.

No chyba, że nie o to Ci chodzi bo w sumie za wiele to Ty nie napisałeś.

Nie napisałeś w ogóle o jaki silnik chodzi. Napisałeś to tak ogólnikowo, że nie da Ci się pomóc. Napisz to na spokojnie, od nowa i powoli zawierając jak najwięcej informacji.

Chodzi o ipb 3.4.9

Mam posta, który łamie regulamin i nie mam żadnego odnośnika, żeby dać ostrzeżenie tylko muszę wejść w profil i dać warna, ale wtedy wiadomo ma w profilu, a nie w danym temacie:P

Opublikowano

Jeśli chcesz dać ostrzeżenie za post naciskasz na ilość punktów wyświetlaną po lewej. 

77462124e4b7460581f8012201ee165a.png

I tam nadajesz normalnie warn i jest on nadawany za post, w którym został naciśnięty ten odnośnik.

Opublikowano

Jeśli chcesz dać ostrzeżenie za post naciskasz na ilość punktów wyświetlaną po lewej. 

77462124e4b7460581f8012201ee165a.png

I tam nadajesz normalnie warn i jest on nadawany za post, w którym został naciśnięty ten odnośnik.

Właśnie tego nie mam;/

Opublikowano

Jesteś administratorem czy jakimś moderatorem? Jak moderatorem lub kimś innym kto ma tylko moderacje w dziale to masz skopane ustawienia moderacji.

Opublikowano

Jesteś administratorem czy jakimś moderatorem? Jak moderatorem lub kimś innym kto ma tylko moderacje w dziale to masz skopane ustawienia moderacji.

na moim forum admin (uczę się apc), a na drugim mod i też tego nie mam xD

I dlatego napisałem myślałem, że ktoś kodzik mi da ^:^

Opublikowano

Zgaduje, że chodzi o mybb.

Tam nie ma tak jak w przypadku IPB, że nadajesz warna za post. Tam klikając na poziom ostrzeżeń nadajesz tak jakby globalnego warna, innej opcji jak na razie nie ma.

No chyba, że nie o to Ci chodzi bo w sumie za wiele to Ty nie napisałeś.

Opublikowano

Możesz jeszcze edytować styl i samodzielnie dodać taki odnośnik. Tylko na tym trzeba się trochę znać. Ewentualnie poszukaj po rozszerzeniach może już ktoś takie zrobił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...