Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] RocketBot - jeden z lepszych botów, możliwosć unbana, zarządzanie pokemonami, naprawione logowanie!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprawione wszystko, łapie poki, lepszy wygląd, działa dobrze unban itd.

Link w głównym poście!

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Da radę ustawić tak aby transferowało zduplikowane poki poniżej np. 500 cp lub żeby łapało tylko jeden rodzaj poka?

pryn246.png

Opublikowano

15:51:34 ] Latitude: 51,508823
[15:51:34 ] Longitude: -0,131621
[15:51:35 ] Country: Error
[15:51:35 ] Area: Error

hmm co może być?

Spokojnie, to tylko błąd od programu, bo nie może odnaleźć tej lokalizacji, ale ten błąd nie ingeruje w działanie bota

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

[22:20:39 ] System.Collections.Generic.KeyNotFoundException: Dany klucz nie był obecny w słowniku.

w System.Collections.Generic.Dictionary`2.get_Item(TKey key)

w PokemonGo.RocketAPI.Login.GoogleLogin.<GetAccessToken>d__3.MoveNext() w C:\Users\Brian\Documents\Visual Studio 2015\Projects\Pokemon-Go-Rocket-API\PokemonGo\RocketAPI\Login\GoogleLogin.cs:wiersz 31

--- Koniec śladu stosu z poprzedniej lokalizacji, w której wystąpił wyjątek ---

w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)

w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)

w PokemonGo.RocketAPI.Client.<Login>d__23.MoveNext() w C:\Users\Brian\Documents\Visual Studio 2015\Projects\Pokemon-Go-Rocket-API\PokemonGo\RocketAPI\Client.cs:wiersz 121Exception - Please report - Restarting

[22:20:39 ] System.Collections.Generic.KeyNotFoundException: Dany klucz nie był obecny w słowniku.

o co cho

OIE6isU.png

Opublikowano
[22:41:17 ] ----------------------------
[22:41:22 ] Current Level: 17. XP needed for next Level: 10660
[22:41:49 ] No PokeStops to visit here, please stop the bot and change your location.
[22:41:49 ] No nearby useful locations found. Please wait 10 seconds.
[22:41:59 ] Login Type: Google
[22:44:34 ] Argument Null Refference - Restarting << jeden wielki spam tego
[22:44:34 ] Login Type: Google
[22:44:36 ] System.Collections.Generic.KeyNotFoundException: Dany klucz nie był obecny w słowniku.
   w System.Collections.Generic.Dictionary`2.get_Item(TKey key)
   w PokemonGo.RocketAPI.Login.GoogleLogin.<GetAccessToken>d__3.MoveNext() w C:\Users\Brian\Documents\Visual Studio 2015\Projects\Pokemon-Go-Rocket-API\PokemonGo\RocketAPI\Login\GoogleLogin.cs:wiersz 31
--- Koniec śladu stosu z poprzedniej lokalizacji, w której wystąpił wyjątek ---
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
   w System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
   w PokemonGo.RocketAPI.Client.<Login>d__23.MoveNext() w C:\Users\Brian\Documents\Visual Studio 2015\Projects\Pokemon-Go-Rocket-API\PokemonGo\RocketAPI\Client.cs:wiersz 121Exception - Please report - Restarting
[22:44:36 ] Login failed - Wrong username or password - Restaring bot
[22:44:36 ] Correct your username or password in settings before you try again.
[22:44:36 ] Stopping the bot.. Waiting for the last action to be complete.

Nie wyszukuje żadnych pokestopów, ogólnie generalnie przestało działać, mimo iż 2 godziny wcześniej na tej samej lokalizacji śmigało ładnie. Mimo komunikatu, że hasło lub login niepoprawne - wszystko poprawne, coś oszalał. O co z tym chodzi? :v

Opublikowano

jak mam ustawić by nie usuwało nic z ekwipunku ? zmieniłem już na false w confingu ale to nic nie dało a ja chce zbierac itemy a nie je wywalac :P

Wejdź w config i ustaw wszędzie przy MaxItem wartość 999, wtedy dopiero będą one utylizowane kiedy będziesz miał ich 999 ;p

Opublikowano

Powiedzcie mi jak to uruchomić, wcześniejsza wersja działał z tą jest problem nie znajduje pokestopów :D

a forum to się czyta? Zmieniono API w grze więc na obecną chwilę żaden bot nie działa.

Opublikowano

Dałoby radę jakoś do bota wrzucić opcję power upowania pokemonów do określonego CP? Mam 650k stardustów, ale nie chce mi się samemu wszystkich wzmacniać, a taka opcja byłaby wielce przydatna.

Opublikowano

Czy ma ktoś config taki, aby nie czyścil z pokeballi np. do 20. ?
Chodzi mi o taki "czysty config", w którym jest zbieranie wszystkich pokemonów, zero wyrzucania itp.

Opublikowano

Poprawiony link, bot jest aktualizowany, także warto z niego korzystać, tylko trzeba czekać na serwery od logowania, bo ping na nich jest ogromny i jest problem z zalogowaniem się. Temat poprawię jakoś wieczorkiem, opiszę wygląd, funkcje itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...