Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Droper W Imha

NaZmO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak jeszcze na pl gralem to na mentalu 31lvl bylem na spocie tam gdzie niedzwiedzie,tygrysy to dosłownie w 2h dropnelem 4 riby nie wiem jakim cudem ;d ale mialem rekawice

fs.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mi tam droply 2 jesiony na lv od 7-11 potem do 13 nic nie dropilo dopiero 15,16,17 2x koziki Polecam dropa 24 lv na medale w ciagu 1h 12 medali i marmurek ;]

Uwaga na drop hacki Team Metin 2 chce zablokowac podobno MPC Forum i G Metin czy cos takiego bo mowia ze z tego zrodla pochodzi duzo Hackow tzn ExpBotow DropHackow FB itp...

Ale Team Gowno robi pelno botow i wgl bedzie sie lepiej kradlo itemy

5 dni uzywania drop hacka oto moj zarobek

2x Szkata wodza

1x Kamien duchowny

1x Szkata Rippera

4x Zeby orka bez +

Drop z metkow KU itp

RAZEM 5 dni=50kk

Bez zadnych Fish botow itp zwykly drop hack i jazda z kokxem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A Ja mam pytanko. Czy jak postawie 20lv full eq+9(tygra\szeroki\bojowa\tradycyjny\) to jaki będzie drop np. po 4h? ?

@Up: Jak obliczyłem średnią lv w Imha wynosi 22,222222222222222222222222222222, zaokrąglając wynosi 22lv. Każdy wie, że im mniejszy lv tym lepszy drop więc zalecam 21lv...

Niejestem zbyt szanującym się USEREM, więc niemusisz dawać +..

Jaka w tym logika??

Ktoś zawsze będzie chciał Mi zrobić na złość, czyli jaka jest odwrotność??

POZDROX Dla All Userów MpcForum.Pl

Opublikowano

mnie imha wkurza zostawiłem 2 konta od 8lvl na 20godzin i wracam a tu zadnego riba ustawiłem zeby mi smeici nie podnosił jedynie co fajnego dropło to tarcza 15% na blok a takto 00000 to jest żałosne

"Mam szacunek do przyjaźni

Mam szacunek do miłości

cenie w człowieku uczucia

a nie jego posiadłości

Mam szacunek dla prawdziwych

Mam pogardę dla fałszywych

zaciskam piąchy za te wszystkie wyrządzone krzywdy"

Opublikowano

Jeśli zostawisz na noc dropa w Imha na 23lvl może ci dropnąć jeszcze jakiś rib lub fms ale nie jestem pewny bo to zależy od szczęścia i tego czy oprócz ciebie też ktoś zostawi dropa ale na 28lvl.

W Imha dobijesz max 28lvl jak zostawisz na noc ,potem już cienki exp leci ale zawsze może ci dropnąć jakaś fajna broń z śr.27% i będziesz zadowolony.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli pomogłem lub odpowiedziałem dobrze <Daj +>.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@UP

Ostatni post był z końca czerwca, po co wygrzebujesz stare tematy ? Proszę moderatora o zamknięcie ;>

xx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...