Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Droper W Imha

NaZmO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostawiłem wczoraj wieczorem dropera 15lvl w imha (mentala).Całkowicie o nim zapomniałem :rolleyes: po kilku godzinach expienia dobil tam 22lvl...Silne M ;p

I teraz moje pytanie czy jest sens zostawiac go na tym lvlu w imha? dropnie mi jeszcze jakis rib czy fms? bo narazie to tylko kilka kozikow +0 ze śmiesznymi śr <_<

Jeśli tak,to macie namiary na jakis pożądny spot jak na ten lvl?

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

wlasciwie w imha nie ma spotow :) ja jak zostawilem na kilka godzin dobil 24 i drop wcale nie byl smieszny :)

Jestem zalsers .Multi?Czy konto zalsers wciąż istnieje ? o nie

Jestes tu wiecej niz 1.5roku? o tak to napewno mnie znasz i nie pozalujesz :)

Opublikowano

raczej już tam nie zostawiaj takiego lvl eventualnie do jakiegos 23/24 a co do dropu to jak chcesz mieć więcejfms to zostawiaj tam gdzie więcej Przekl. Nieb. Alfa Wilk

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

Drop w Imha jest praktycznie do 20 lvl ( mowa oczywiście o konkretnym dropie, jak RIB-y czy FMS-y).

Z doświadczenia jednak zaobserwowałem, że najładniej leci na lvl 16-20. Wypada masa butków, bransolet a czasem trafia się w nich naprawdę konkretny bon;]

Przez 2 tyg. bocenia w Imha, z rękawicą złodzieja, bocąc po ok. 2h dziennie, zarobiłem niespełna 150kk- wiem że wynik może nie jest rewelacyjny, ale od czegoś trzeba zacząć;]

Opublikowano

Dobra to jak mam robic nowa postac i dobic ten 16lvl? czy zostawic ten 22lvl i oddawac expa na gildie? czy może expic nim do XX lvlu ? bo zostawilem expbota na początku imha (niedzwiadki,dziki,wilki itp) na caly dzien i jak narazie 2 koziki... <_< a pozostałe to jakies gowienka typu halka +0 itp...

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

riby najczesciej z niedzwiedzi i chyba dzikow tez, fms z psow/ wilkow jak pisal up pieciokatne tak samo jak rib no i jeszcze antki jesiony i kozy.

ja na s 20 mialem dropera zwyklego na 25 lvl i mi dropilo ale dosc rzadko ja zawsze jak eq mam dobre to od 10 do 25 lvlu zostawiam albo od 10 do 18 lvl i na 18 lvlu oddaje expa na gildiie chyba ze na bocie to nie da rady, mogliby w bocie wymyslic tak jak ze sprzedawaniem ze z bonami itp zostawia a smieci wyrzuca...

PS jak zaznaczysz opcje sprzedawania dropu to jak full eq bedzie mial to pobiegnie w lewy gorny rog mapy w imha (w górach) i bedzie stal to jest dobre zeby dropu nie tracil tylko jak sie zapelni to czeka.

Opublikowano

Radze ci zostawić, mi na 27 lvlu antyk dropł, więc zostaw go, i będzie git ;d. Na tygryskach najlepiej, ribki dropić ;D.

kalik.png

Opublikowano

Dobra to zostawiam go na noc ;D Pewnie ze 25lvl dobije ale walic to B) B) Rano sie okarze czy cos fajnego droplo ;)

Pierwsza seria plusikow/minusikow poleciala ;) ;)

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Jas na 20lv zostawilem dropera na kilka godzin . efekt? - 0 dropnietych rzeczy -.- nie liczac tych dzwonkow od 32, 15 lva . A droperem z 30lv poszedle na ezo i po 15minutahc ribek sr16 ;] Terraz tym 20lv poszedlem do lochu - 4h - 10medali . Jak mowicie ze dobrze dropi na 16 lvlu to zrobie jeszce raz dropka .

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

ja mam sure wp 16lvl i dobrze mi dropia fmsy i kozy.

najlepiej do imha isc na 10-18lvl - najwiecej itemow dropi

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

eh ja dziś zostawiłem na orionie i efekt taki że 5 ribów słabe śr ,2 fms 1 miał 24um ,1 kozik, i śmieci + 1 z bonem na 500hp ;/

Czyli zysk może 10kk-15kk

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano

eh ja dziś zostawiłem na orionie i efekt taki że 5 ribów słabe śr ,2 fms 1 miał 24um ,1 kozik, i śmieci + 1 z bonem na 500hp ;/

Czyli zysk może 10kk-15kk

A w tej bajce był smoki? Dropnął ci fms z um 24 i razem z tymi śmieciami zyskałeś 15kk? oO Albo jesteś newbie albo bajkopisarzem :)

Opublikowano

Mi tam dropiły bronie na 30lv do levela 26...

Wbiłem 27 to już tylko gówienka jakieś :D

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

Dopiero co zacząłem :) jakies 2 godzinki juz expie. Hmmmmm 1 antyk, a poza tym to helmy i inne smieciuszki. Ale to dopiero początek ;)

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

ok ja na Kronosie wlasnie puściłem woja body 18 lvl na expbotku

może coś z tego będzie xD

@jednak nie zmienie na mentala xD i dopiero

Opublikowano

A jak macie 31 lvl to zostawcie expbota na orkach jak gracie w Jinno to tam na spocie przed mostem w ja ustawiłem i w 16 minut 3 kozy i jedne nie miały um miały tylko sr 16 drugie sr -29 i um 16

i 3 sr -7 a um 8 xD

Opublikowano

Ja teraz siedzę w Imha na ExpBocie, wojownik 20lv, jak na razie dopły koziki śr -3 um 4% i ebony+0 :/ Reszta to same śmieci.

Zapomniałem o skórze niedźwiedzia+ i bez plusa oraz o żółci niedźwiedzia + :P Po ile to chodzi na s8 (Onyks)?

24g95xl.png

by

Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...