Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#12 POTM - lipiec - głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LIPIEC

Zgłoszone projekty:

1) BlueDraw 2.0 - Bot do rysowania open source - przenieś

2) [C++] BeautyConsol - przenieś

3) TimeLord - gra komputerowa 3D - przenieś

4) Klient 6obcy - przenieś

Użytkownik może oddać tylko jeden głos, na jedną z powyższych prac.

Ważne jest, aby głos był uzasadniony. W innym przypadku będzie on niezaliczony.

Nagrodę w postaci plakietki 68-AwardImgMaster-1428328923.png, otrzyma osoba z największą ilością głosów.

Powodzenia!

Opublikowano

Na początku myślałem, że będę miał problem z oddaniem głosu, ponieważ projekty będą sobie równe, taka sama konkurencja..

Do każdego wyżej zgłoszonego projektu wielki szacun, brawo za chęci, pomysły, włożony czas i pracę.

Jednak okazało się, że jeden z projektów (według mnie) bezkonkurencyjnie "kasuje" pozostałe...

Mowa tu o projekcie nr. 3 i to na niego oddaję głos. Według mnie projekt ambitny, włożono w niego dużo pracy, chęci, czasu. Oprócz tego sama gra jest ciekawa, nawet dobre wykonanie.

Nie jest to jakiś fenomen, jednak jest to gra na tyle fajna, że koniecznie musiałem ją przejść (lubię zagadki. :D). Czekam na kolejne wersję i nowe poziomy! :)

Opublikowano

Moim zdaniem projekt nr 4 jest spoko, więc jemu oddaję mój głos. Wydaje mi się, że kosztowało to dużo pracy autora :)

jw19e8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...