Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możesz dopisać jeszcze Sony Xperia E4G. Lekkie ścinki, bardzo się grzeje przy dłuższej grze, AR nie działa.

736181470940422997756.png

Opublikowano

Możesz dopisać jeszcze Sony Xperia E4G. Lekkie ścinki, bardzo się grzeje przy dłuższej grze, AR nie działa.

Akurat prawie każdy telefon się grzeje przy długiej grze. Szczególnie w te upały.

Opublikowano

Dodaj Zenfone Max

Wszystko gitara oprócz AR

Opublikowano

Dodaj Samsung Galaxy Core Plus ma lekkie ścinki, gps dokładny i ar brak 

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

@up Hmm, to nie wiem już. Kolega z którym czasami gram w poksy ma s3, nawet mu sie nie zacina, a gps często mu sie gubi. Może masz wersję GT-I9506?

Opublikowano

S3 Neo
Płynny, czasem ścinki,  AR działa, po najnowszym update GPS ma jakieś świry, teleportuje X kilometrów chwilami, sprawdzone na dwóch S3 z najnowszym updatem softa, ogólnie nie polecam ciężko grać poza aglomeracją miejską, tereny wiejskie to porażka z tym tel.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Samsung Galaxy J5 (nie 2016) Działa płynnie, gps dokładny, brak AR 

myphone q-smart lte Gra ścina, gps bardzo nie dokładny (aż grać się nie da), bez AR

7729614441163031041951.png

Opublikowano

nie wiem dlaczego ale posiadam szajsung galaxy s3 i tutaj pisze zupelna odwrotnosc tego co mam posiadam lagi i dziala AR a tu pisze ze pelna plynnosc i nie dziala AR ktos powie co mi sie tu nie zgadza mozna przejsc pw nawet zdjecie moge zrobic ze mi dziala AR :D

wersja GT-I9300

Opublikowano

Co do iPhone 6 to jak jest odpalona mapa i schowam telefon do kieszeni i przejadę z 5 minut to jak wyjmę telefon to wszystko niby działa tylko kliknąć nic się nie da. Może to od trybu oszczędzanai energii ale nie wiem.

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Co do iPhone 6 to jak jest odpalona mapa i schowam telefon do kieszeni i przejadę z 5 minut to jak wyjmę telefon to wszystko niby działa tylko kliknąć nic się nie da. Może to od trybu oszczędzanai energii ale nie wiem.

to powinno się dziać tylko jeżeli masz włączony tryb oszczędzania energii :)

Opublikowano

mi na iphone 6 wszystko dziala bez zarzutow, nie mam problemow jak kolega wyzej, elegancko, bez sciec.

taka sytuacja ma miejsce podczas oszczędzania energii i gdy telefon leży/jest - pochylony do dołu :)

Uczeń
Opublikowano

Mój XIAOMI REDMI 3 tak że działa z AR bez problemu możesz dodać.

League of Legends EUNE - h4r

Steam Profil - h4r

Opublikowano

Posiadam lg k8 i nie działa AR, telefon nie posiada żyroskopu, ale gps + płynność jest.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...