Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung 300v5a-s02pl Grzanie się, spadki fps

Czarownik Chudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z laptopem samsung. Laptop w 1 miejscu gdzie jest wywiew powietrza + bodajże karta graficzna. W grach typu cs/lol niby wszystko spoko ale nagle (nawet jak stoje) potrafi spasc z 100fps do 23-30 i wrocic do 100 ale jest to strasznie denerwujące. Dodam że mam jakaś tam podkładke chłodzącą. O taką 130974777.vakoss-lf-1854lk.jpg

Tutaj parametry komputera:I5-2410m cpu @ 2.3GHZ 4cpus ~2.3ghz 4gb ramu iintel hd grapgic 3000 "family" + nvida 520mtx.

Nie mówcie żebym coś w ustawieniach nvidi zmieniał bo to gówno daje tak samo jak mam dedykowaną nvidia a mam tyle samo fps co na intelu ;) 

Dużo osób ma gorsze lapki i im lepiej cs itd chodzą..

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Przeczyść laptopa w środku z kurzu i wymień pastę termoprzewodzącą na rdzeniu karty graficznej i procesorze.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Przeczyść laptopa w środku z kurzu i wymień pastę termoprzewodzącą na rdzeniu karty graficznej i procesorze.

Problem jest taki że nie ma do tego dostępu ;) Rozbierałem lapka to jest jakby dodatkowa plastikowa klapka na całym i żeby dostać się tam musiał bym ją wyłamać ale wtedy wszystko bym rozwalil.

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Zanieś go do serwisu. Tak ktoś kto się na tym zna to wykona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...