Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosty i dobry mail?

Kalita #

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gmail. Najlepszy, argumentów za tym przemawiających jest wiele, jak np. jego popularność, która znikąd się nie wzięła.

Opublikowano

Jak dla mnie, to póki co Gmail jest najlepszy. Prosty interfejs, połączenie z youtube i oczywiście brak problemu z dotarciem maila.

Opublikowano

Outlook > gmail, po przejściu na outlooka nawet nie chcę spoglądać w stronę gmaila. Jeśli masz urządzenia z Windowsem, to tym bardziej powinieneś się na niego przerzucić. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jeszcze kilka dni temu poleciłbym gmail, ale teraz... tylko tutamail.

Łatwy podgląd wiadmości, brak reklam, rejestracja nie wymaga niczego ponad nazwę użytkownika i hasło

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Ja ogólnie polecam Gmaila i podpięcie sobie go pod Windowsowskie narzędzie do obsługi maili, nie dość, że masz emaile ze skrzynek na bieżąco to możesz na spokojnie zarządzać sobie mailami na telefonie :D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Korzystam z Gmaila i szczerze polecam. Dwuetapowa weryfikacja na sms (jak założysz) dostajesz kody dla bezpieczeństwa i poczta jest banalnie prosta. 

Opublikowano

GMAIL - brak reklam, szeroka personalizacja, filtry, aplikacje na Android/IOS, nieskończona ilość aliasów, podpinanie innych poczt pod jedno konto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...