Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najpierw ewolucja czy power upowanie?

Arsenic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Abre 80CP, niby 100% IV.

Najpierw ewolucja czy power upowanie? Czy to bez większej różnicy?

Opublikowano

Przy 80CP najlepiej nic z tym pokemonem nie rób. Szybko nabijesz lvl i będziesz łapać silniejsze niż ten którego teraz ulepszysz.

Opublikowano

Przy 80CP najlepiej nic z tym pokemonem nie rób. Szybko nabijesz lvl i będziesz łapać silniejsze niż ten którego teraz ulepszysz.

Ma 100% IV, więc tak. Niech go upuje =]

Pasjonat
Opublikowano

nie wiem jak z perfect IV, ale normalnie lepiej najpierw ewoluować jakby miał c*****e skille to można nowego zfarmić i nie marnować dustu

.

Opublikowano

Nawet jeśli ma perfect IV to nie marnuj na niego Power Up. I tak złapiesz 10x lepszego Poka, jak już ktoś wspomniał, a nóż trafisz na Charmandera przykładowo z 400 CP i perfect IV.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A perfect IV to ile? Miałem 390 CP eevee a tera mam vapa 1400 i nwm czy dobrze zrobilem.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

A perfect IV to ile? Miałem 390 CP eevee a tera mam vapa 1400 i nwm czy dobrze zrobilem.

Musisz sprawdzać z linku który podał kolega wyżej.

CP a IV to dwie różne rzeczy. 

Opublikowano

Sprawdzisz? Nie bardzo wiem jak. http://imgur.com/a/Rfnwv

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

:/ http://scr.hu/67nj/7mh29  http://scr.hu/67nj/31ipf

- takie coś mi wyszło, ale nie mam pojęcia jak to odebrać.

graphic.png

Opublikowano

Z tej strony nie da sie za bardzo dokładnie sprawdzić IV bo nie do końca wiadomo jaki lvl ma Pokemon 

Przecież w tej grze nie liczy się level poka... 

Opublikowano

Nie rozumiesz o co chodzi... Naucz sie czytać chłopie ze zrozumieniem

To ty się naucz czytać ze zrozumiem lub przekazywać informacje tak, aby cię inni zrozumieli. W GO nie liczy się poziom pokemona tylko inne statystyki - CP. To nie jest ten sam model grindu co w konsolowych edycjach...

Opublikowano

Zapytam raz jeszcze, bo nie uzyskałem odpowiedzi. Jest sens to ulepszać? Czy to są dobre staty? Dodam, ze mój vaporeon waży 0.60kg :D  http://scr.hu/67nj/31ipf

graphic.png

Opublikowano

Poczekam jeszcze na opinie innych.

graphic.png

Opublikowano

Vaporeon jest jednym z najlepszych, jak nie najlepszym Pokemonem na Gymy. Jeśli po sprawdzeniu IV i ogólnych statystyk masz je na perfect to nic tylko ulepszaj. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie rozumiesz o co chodzi... Naucz sie czytać chłopie ze zrozumieniem

To ty się naucz czytać ze zrozumiem lub przekazywać informacje tak, aby cię inni zrozumieli. W GO nie liczy się poziom pokemona tylko inne statystyki - CP. To nie jest ten sam model grindu co w konsolowych edycjach...

Dobra tylko już sie nie popłacz :D Nie wiem jakim cudem taki ktoś dostaje range ,,exModerator'' co bardzo zle swiadczy o tym forum. Tyle ode mnie panie przemądrzały ;)

Napisałem że nie da sie dokładnie sprawdzić ,,lvl'a pokemona'' na podstawie tego wykresu...( inaczej tego określić sie nie da)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...