Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojna w tych czasach?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tylko jedne pytanie do autora, a mianowicie gdzie Ty chcesz niby uciekać skoro cała Europa jest już zalana muslimami.

Ja mówiłem o ogromnych polskich lasach, ale w sumie gdyby była wojna to może a raczej muslimy by spierdalały spowrotem albo tam gdzie nie ma wojny.

Nie wiem kto tam napisał że wojna będzie na atomówki ale jest debilem. Na h*j walić atomówke na taki berlin skoro można go podbić i mieć fajne tereny

Opublikowano

Mam tylko jedne pytanie do autora, a mianowicie gdzie Ty chcesz niby uciekać skoro cała Europa jest już zalana muslimami.

Ja mówiłem o ogromnych polskich lasach, ale w sumie gdyby była wojna to może a raczej muslimy by spierdalały spowrotem albo tam gdzie nie ma wojny.

Nie wiem kto tam napisał że wojna będzie na atomówki ale jest debilem. Na h*j walić atomówke na taki berlin skoro można go podbić i mieć fajne tereny

A kto by miał ten berlin podbić? Ciapate? Jaja sobie robisz?

Opublikowano

wojny jako takiej by nie było bo jest groźba wojny nuklearnej, a tego nikt nie chce

Wpierdalasz sie do kraju ---> wygrywasz ---> leci na ciebie atomówka ---> musisz odpowiedzieć ---> leci kolejna z innych krajów ---> twoi sympatycy ich atakują swoją bronią nuklearną ---> świat rozjebany

jeżeli byłaby wojna bez nuke'ów to starałbym sie spierdolić a jakby co to pomógłbym agresorom jeżeli widziałbym, że maja w c**j przewage, zrobilbym wszystko by przeżyć

Opublikowano

Wojna nuklearna jest destrukcyjna i nieopłacalna, co komuś z terenów które będą przez długi czas skażone radioaktywnie? Nie oszukując się nie trzeba bomb żeby podbić taki kraj jak nasz.

W miarę możliwości dezercja.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Na prawdę tylu ludzi myśli, że będzie mogło zrobić sobie coś od tak? Rząd według nich na prawdę nic nie zrobi aby nikt nie chciał uciekać lub po prostu zablokuje wszystkie możliwe drogi ucieczki? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na wyższych stanowiskach są ludzie o wartościach "Bóg, honor, ojczyzna", którzy raczej nie będą tolerować dezerterowania bo "HONOR" i " HURR DURR MÓJ DZIADEK WALCZYŁ ZA TĘ ZIEMIE HURR DURR I JA TEGO NIE ODPUSZCZĘ!!".

Ale mogę się mylić. 

Chociaż tak jak już wspomniałem, zanim jakaś obca armia przejdzie przez 10km po polskiej granicy to już nie będzie miała połowy ekwipunku bo złote Januszowe oko już je wytropi i sprzeda godzinę później na aukcji.

co xD

Polski rząd jest pod tym względem totalnie niezorganizowany, w wypadku ataku na nasz kraj, padłaby elektryczność, wszelka komunikacja i reszta systemów co uniemożliwiłoby koordynację jakichkolwiek służb, więc jak mieliby zatrzymać ludzi przed ucieczką?

Szczerze, nie mam pojęcia ale jak ktoś jest wystarczająco zwariowany to coś wymyśli(mam na myśli pewną obsesyjną osobę) xD

Opublikowano

@top

ja tam już prawie nic z wojskiem do końca życia nie bede miał bo kat. D i do służbówek też nie zamierzam iść :D

swoją drogą powiem wam tyle. Jak jest pokój to każdy polityk w swoim kraju siedzi, a jak jest wojna to wszyscy spier*** za granice do bunkrów albo gdzieś indziej a my biedne pionki radźmy sobie sami nic ich to już nie obchodzi ale mobilizują do walki za ojczyzne...

Powiem wam że człowiek jest istotą konfliktową i czy tego chcemy czy nie zawsze bedziemy żyć w wojnach, nienawiśći, przemocy itp. (jeżeli sie nie zgadzacie to odpowiedzcie sobie chociaż na jedno pytanie - czy kiedykolwiek z kimś się nie pokłóciliście do tego stopnia że już go nie chcecie znać) Powodem jest tego, że sukcesywnie się rozmnażamy i coraz więcej zajmujemy przestrzeń ziemską, a człowiek zawsze dąży do ekspansji, więc im więcej jest ludzi, tym szybciej się "redukujemy" - tak nas matka natura wychowała, która zawsze na pierwszym miejscu stawia umiarkowanie nawet w liczbach :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o wojne z ciapakami to jej nie będzie na pewno, dlatego, że wtedy kraje europejskie musieliby po prostu wysłać do nich wojska, wszystkie jakie mają, takie coś rozniosło by ciapaków w ciągu 3 dni.

Tu chodzi o pieniadze, serio myślicie że trudno byłoby rozwalić kilka czy nawet kilkadziesiąt tysięcy ciapaków dobrze wyszkolonemu wojsku?Przecież kozojebcy to są zwyczajni idioci bez wyszkolenia i bez niczego, tyle, że są brutalni.

Jakby na prawde chcieli się ich pozbyć to USA by to zrobiło w kilka dni a ruscy w dzień - 100tyś ivanów i saszek poszło by w ruch i wybili by ciapaków co do jednego.

Opublikowano

Jeśli chodzi o wojne z ciapakami to jej nie będzie na pewno, dlatego, że wtedy kraje europejskie musieliby po prostu wysłać do nich wojska, wszystkie jakie mają, takie coś rozniosło by ciapaków w ciągu 3 dni.

Tu chodzi o pieniadze, serio myślicie że trudno byłoby rozwalić kilka czy nawet kilkadziesiąt tysięcy ciapaków dobrze wyszkolonemu wojsku?Przecież kozojebcy to są zwyczajni idioci bez wyszkolenia i bez niczego, tyle, że są brutalni.

Jakby na prawde chcieli się ich pozbyć to USA by to zrobiło w kilka dni a ruscy w dzień - 100tyś ivanów i saszek poszło by w ruch i wybili by ciapaków co do jednego.

Nie każdemu chodzi o pieniądze, np. takiej francji i innym spierdolinom z zachodu co myślą worem a nie mózgiem, bo k***sów to te pizdy napewno nie mają.

Opublikowano

Nie każdemu chodzi o pieniądze, np. takiej francji i innym spierdolinom z zachodu co myślą worem a nie mózgiem, bo k***sów to te pizdy napewno nie mają.

Nikt normalny nie jest w stanie ich zrozumieć, a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.Myślisz, że najwyżej ustawionym politykom zależy na kilku ludziach, których ciapaci odjebali?Oni na to plują, nie ma to żadnego sensu no ale jednak się tak dzieje.

Nigdy nie zrozumiem po co nadal kraść/zarabiać/cudować skoro ma sie miliony na koncie, k***a, mi by sie nie chciało, zająłbym się sobą i rodziną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...