Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10: Jak zmienić konto lokalne na administratora?

Fripsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule, dodam, że nie mam na żadnym koncie administratora, większość tutków jest o tym jak konto z prawami adma robi konto lokalne i tam zmienia na adma, ale ja nie mam na żadnym koncie adma, a robienie czegoś takiego nie leży, bo przy pierwszym logowaniu potrzebuje internetu a mój internet podczas logowania ma ograniczony dostęp, dopiero jak się zaloguje to mam pełny dostęp do internetu 

Opublikowano

Nie możesz na żadnym koncie nie mieć admina, chyba, że gdzieś ostro namieszałeś. Pierwsze konto, które jest tworzone ma uprawnienia administratora, to, że konto jest lokalnie nie wyklucza, że jest to konta administratora. Jak jesteś na swoim koncie otwórz menu start > kliknij na swoje konto w lewym górnym rogu > zmień ustawienia konta i zaraz pod nazwą będziesz miał napisane czy jest to konto administratora czy nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...