Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakich grach można zarobić?

Cocoala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Supreme Destiny, tam możesz trzepać ładnie hajs w dolarach :), ale najpierw dluga drog żebyś mógł  :P ja tam miesiecznie to po 600 zł zarabiałem, a konto na koniec sprzedalem za 4500 zł :). Masz pare latwych sposobow , najłatwiejszy to zrobic 10 kont i przejsc wszystkie bramki z ktorych masz golda i upychasz gold a takze roznego rodzaju itemy, duzo dropi itemow do podnoszenia broni itp....Najlepszy i dość wymagalny to dobic celestiale 3 :) i chodzic na bossy :) szybko dobry i wygodny zarobek :P w jedna noc na afk okolo 100zł przy dobrych lotach 300 :) Pozdrawiam

Opublikowano

Witam.  Zamierzam zarobić parę groszy z racji, że gram w gry od dłuższego czasu a nie chce żeby było to tylko przyjemne, ale też pożyteczne. W jaką grę powinienem grać, jeśli mam na myśli zarobienie troche kasy? Chodzi mi o sprzedawanie kont/itemów/boostowanie (jak np. w lolu-gdzie szukam miejsca gdzie moglbym oglosic swoj elo boost). Co mi polecicie? Bo przeglądarki z tego co wiem to słabo, mozna grac kilka miesiecy a konto sprzeda sie za 30 zł wiec to raczej niezbyt dużo. 

Wypowiem się na tematm lol'a głównie, bo tutaj najbardziej obeznany jestem. Na boosting'u zarobisz bardzo dużo, są to kolosalne kwoty nawet jeśli dużo nie żądasz. Boost'owałem konta przez 2 lata pół-profesjonalnie u mnie wyglądało to raczej tak, że to ludzie mnie sami zaczepiali zazwyczaj wbijanie dywizji było w granicach g5-d5, więc taki boosting trwał bardzo szybko, a zarobek z tego przy moich śmiesznych "stawkach"(zależnych od konta) sięgał zazwyczaj 80$(1 zlecenie) gdzie wbicie dywizji np z g1 do d5 zajmowało mi 1-2 dni(zależne od konta) w eloboosting'u najważniejsze jest to jak ty sobie radzisz i jak szybko wykonujesz daną czynność, jeśli tak jak ja jesteś w stanie poświęcić cały dzień, a nawet więcej na klikanie w "lego legend" wtedy zarobisz nie byle krocie ;x. Ogółem z ludzmi nie ma problemu... zawsze się znajdą, możesz też pisać na forach i się ogłaszać lub ew. dołączyć do jakiś profesjonalnych eloboost'erów lecz oni mają dosyć "drażniące" wymagania, więc nie polecam. Mnie zaczepiali ludzie po grach, bo podczas gry "orałem" i dodawali mnie i wypytywali jak odpowiadałem, to czasami ktoś wykupił sobie usługę... o bana się nie martw szansa na to jest niesamowicie niska, a riot już tym tak się nie zajmuje i bany są nadawane z automatu. Co do innych gier polecam tibie lecz tutaj musisz uważać tutaj troszkę banują, więc.... (cc/konta itd.. polecam sprzedawanie cc). Metin2 na pl'u yang'i/postacie/itemy, natomiast prywaty to głównie yang'i zależy od serwera itd.Na csgo jak masz łeb też wyciśniesz dużo wszystko jest zależne od ciebie twoich chęci i umiejętności.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Lola chyba sobie juz odpuscilem, bo nie mialem gdzie tego reklamowac. Na grach w brazach oralem ludzi statami po 25/5 itd. itp. i nikt nigdy nie spytal sie o elo boost. Poza tym teraz moglbym wbic najwyzej b5-g5 bo stracilem forme a i tak moja najwyzsza dywizja w lidze legend to byl diament 5 w s5. 

A jakie gry darmowe sa niezle rozwiniete w e-sport? Oprocz lola, hots, hearthstone i doty? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aion - konto max lvl coś ponad 50 zł.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...