Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakich grach można zarobić?

Cocoala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.  Zamierzam zarobić parę groszy z racji, że gram w gry od dłuższego czasu a nie chce żeby było to tylko przyjemne, ale też pożyteczne. W jaką grę powinienem grać, jeśli mam na myśli zarobienie troche kasy? Chodzi mi o sprzedawanie kont/itemów/boostowanie (jak np. w lolu-gdzie szukam miejsca gdzie moglbym oglosic swoj elo boost). Co mi polecicie? Bo przeglądarki z tego co wiem to słabo, mozna grac kilka miesiecy a konto sprzeda sie za 30 zł wiec to raczej niezbyt dużo. 

Opublikowano

Na prywatnych serwerach metina można ładnie zarobić ;) Co do lola, riot chyba się wziął za boosting. Jest jeszcze cs go, można obstawiać mecze i sprzedawać skiny.

Opublikowano

4S

Wątpię, żeby dało się jakoś ładnie zarobić na 4Story. Chyba lata świetności tej gry minęły.

Chyba najlepiej teraz stawiać na serwery prywatne Metina, albo na hacki do tej gierki i sprzedawać. xp

Opublikowano

W CSie poprzez skiny
Metin2/Minecraft poprzez postawienie serwerów:p

jeszcze privki metka jakies hardy mediumu z duza iloscia osob to itemki per $

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Jaki jest ten medium albo hard najpopularniejszy? Bo z easy to chyba laneris virtual i jeszcze 1 . 

Antaris i Vesteris. Tylko, że na antarisie ceny mocno spadły, za 100kk yang dostaniesz max 1zł. Możesz również poczekać na Balmorę s3 ;)

Opublikowano

4S

Wątpię, żeby dało się jakoś ładnie zarobić na 4Story. Chyba lata świetności tej gry minęły.

Chyba najlepiej teraz stawiać na serwery prywatne Metina, albo na hacki do tej gierki i sprzedawać. xp

Oczywiscie, że się da. :)

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

4S

Dać się da na wszystkim JAKOŚ zarobić, ale raczej nie będą to wysokie sumy. O to mi chodziło.

Opublikowano

4S

Dać się da na wszystkim JAKOŚ zarobić, ale raczej nie będą to wysokie sumy. O to mi chodziło.

Wszystko zależy od jakości, szczęścia lub ilości nafarmionego golda. Jeśli nafarmimy 3k to zarobimy dosyć sporo.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Naucz się photoshopa, nie wymaga to sporo czasu, trochę wyobraźni i robisz już za grube pieniądze projekty :)

Opublikowano

Naucz się photoshopa, nie wymaga to sporo czasu, trochę wyobraźni i robisz już za grube pieniądze projekty :)

No wlasnie zaczynam, ale nie sądzę żebym mógł robić projekty bo z rysowaniem zawsze u mnie była tragedia. 

Opublikowano

F5 ma ktos jeszcze jakis pomysl?

Mam na virtualmt2 trochę eq i 152 lvl (mozna by wyexpic w razie co) ale podobnież handel jest zabroniony. Na vesteris po zrobieniu konta nie moglem sie zalogowac, caly czas pisalo ze zle haslo i login. 

Aion zajmuje troche duzo miejsca, ale jak przeniose sie z laptopa na komputer to sprawdze to. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...