Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fake czy prawd? Darmowe Skiny do csa

diablo066

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ostatnio kolega podesłał mi jeden fanpage na którym podobno rozdają codziennie skiny do csa. Fanpage nazywa się "zxc" (nie daje linka bo nie chce bana )

I moje pytanie jest takie, czy ktoś z was słyszał coś o tym fanpage ? czy to jest prawdziwe ? 

KOlega mówił że ten fanpage funkcjonuje dopiero 2 tygodnie i ma ponad 500 like 

czekam na odpowiedz :D

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Z tego, co zobaczyłem to rozdają w miarę tanie skiny. Osobiście nic o tej stronie nie słyszałem, ale na takie koszta mogą sobie pozwolić zwłaszcza jeśli mają w tym jakiś cel, na którym będą mogli potem zarobić. Podsumowując możliwe, że wydają te skiny.

Opublikowano

Skoro losowania są nagrywane, to raczej nie ma tu mowy o fake'u, ale z tego co widzę, to trzeba post udostępniać, więc mają już reklamę

Opublikowano

Dzięki za szybką odpowiedz :D Dla mnie to zawsze coś w końcu 20 zł XDDD

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Opublikowano

Banalnie podrobić takie nagranie, myślę że nawet i tych tanich nie dają. Na refy na pewno się nie załapią, więc ciekawi mnie ich cel.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Banalnie podrobić takie nagranie, myślę że nawet i tych tanich nie dają. Na refy na pewno się nie załapią, więc ciekawi mnie ich cel.

Napisałem do tego typka co wygrał tą AWP wysłał mi link do swojego steama i potwierdził to że ją dostał :O

Tutaj masz profil tego typa co rozdaje : http://steamcommunity.com/id/xdiables/

A tutaj tego co dostal : http://steamcommunity.com/id/NajMad2000

I sprawdziłem obu znajomych i oninie sa znajomymi   xD

Opublikowano

Zauważ, że mogą być ze sobą jakoś powiązani ;) To że nie mają siebie jako znajomych na fb o niczym nie świadczy.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Zaciekawiła mnie Twoja opinia dlatego napisałem od niego z zapytaniem czy moglby mi wysłać historie tradów, ponieważ nie moge uwierzyć w to że rozdaje skiny. Bez żadnych problemów wysłał mi historie tradów na których rzeczywiście wysyłą skiny jako gifty. Z resztą może napisz sam do niego jeśli możesz bo ja może już dałem się pochłonąć tej utopijnej myśli. :D

Opublikowano

Nie jest to fake, strona rzeczywiście prawdziwa. Warto brać udziały, a nawet jeśli, to nic na tym nie stracisz. Poza tym przecież po zakończeniu danej serii udostępnienie można usunąć. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro są potwierdzenia o wygranych to nie nie oszukują, śmieszą mnie strony gdzie wrzucają ss skina (jakiegoś dobrego) i dostają xxx lajków, a rozwiązania konkursu nie ma i lecą z następnymi, a ludzie dalej to lajkują, bezmózgi.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...