Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Xposed Pokemon/FakeGPS + Pokemon Go

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 sposób działa elegancko, ale mam 1 problem. Jestem sobie gdzieś tam na świecie poza moja miejscowością i nagle mnie tepa do mojej prawdziwej lokalizacji na chwile i spowrotem tam gdzie bylam. Jest na to jakis sposob? Bo softy lecą.

Opublikowano

2 sposób działa elegancko, ale mam 1 problem. Jestem sobie gdzieś tam na świecie poza moja miejscowością i nagle mnie tepa do mojej prawdziwej lokalizacji na chwile i spowrotem tam gdzie bylam. Jest na to jakis sposob? Bo softy lecą.

Ustawiasz w ustawieniach GPS "Tylko GPS". Powinno banglać.

#teams4bal

Opublikowano

Ustawiasz w ustawieniach GPS "Tylko GPS". Powinno banglać.

No wlasnie kurdełe mam tak ustawione :<

Opublikowano

Witam mam problem jak zainstalowałem bluestack i później zrootowałem go i dalej zainstalowałem lucky patcher i odpalam wyskakuje mi powiadomieni dostęp root nie odnaleziony spróbuj uruchomić ponownie albo zaktualizuj supersu lub biblioteke super su a jak to omijam to nie moge zainstalować gps fake w systemowych aplikacjach mam po prostu instaluj i wtedy nie dziala wgl ;/

b_560_95_1.png

Opublikowano

wszystko zainstalowalem jak bylo napisane w 1sposobie idealnie wchodze w xposed pokemon i nie moge sie teleportowac nwm jak gdy juz dalem na mapie warszawe wkliknalem start wlaczam pokemony jestem w moim zadupiu a te strzalki nie dzialaja :/

Opublikowano

wszystko zainstalowalem jak bylo napisane w 1sposobie idealnie wchodze w xposed pokemon i nie moge sie teleportowac nwm jak gdy juz dalem na mapie warszawe wkliknalem start wlaczam pokemony jestem w moim zadupiu a te strzalki nie dzialaja :/

Boty nie działają. Wyszła nowa aktualizacja API i trzeba czekać na ich aktualizację. Żaden bot nie działa.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Boty nie działają. Wyszła nowa aktualizacja API i trzeba czekać na ich aktualizację. Żaden bot nie działa.

Tak się zastanawiam, ile razy jeszcze będzie musiał ktoś to napisać, żeby ludzie w końcu ogarnęli xD

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...