Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon GO już w Polsce!

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zapytać, czy zezwolić aplikacji na "kontakty, robienie zdjęć, oraz zaglądanie od folderów" nie wiem do czego tej aplikacji to potrzebne dlatego pytam.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Chciałbym zapytać, czy zezwolić aplikacji na "kontakty, robienie zdjęć, oraz zaglądanie od folderów" nie wiem do czego tej aplikacji to potrzebne dlatego pytam.

Lepiej zezwól, bo robienie zdjęć jest do przedmiotu jednego, a reszta pewnie do zapisywania. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Cały czas chyba mają przeciążone serwery.. Nie mogę sie zalogować, a potwierdzenie email dostałem po 3 dniach dopiero .. :/.

Opublikowano

Na początku były problemy z serwerami, ale teraz dobrze działa wszystko, wychdoze sobie w Południe i 0 problemów :)

Opublikowano

Na początku były problemy z serwerami, ale teraz dobrze działa wszystko, wychdoze sobie w Południe i 0 problemów :)

Ja np. teraz nie mogę wejść bo pisze, że serwery przeciążone ;x

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Wszystko się ustatkuje, sezonowcy odejdą, polepszą serwery, zaczną wychodzić nowe updaty... Tylko grac :D

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...