Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kartą graficzna / sterownikami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z kartą graficzna albo sterownikami nie wiem :X

W minecraft nie moge grac bo mam crash odrazu na starcie 

W  Evolve Stage 2 podobny błąd :X Zainstalowalem wszystkie sterowniki ( raczej ) nawet do glosnikow itp

windows 7 64 bit  moze cos pomoze

post-1402515-0-25568000-1468419076_thumb.png

post-1402515-0-16209100-1468419079.png

post-1402515-0-62843600-1468419083.png

cover_photo_203574_1416853902.png

Opublikowano

Co do drugiego komunikatu to sprawa chyba jest oczywista. Masz nawet komunikat po polsku, także wszystko jest chyba jasne.

Co do tej pierwszej gry, wcześniej działało, czy to pierwszy raz jak odpalasz?

Opublikowano

A wejdź w Panel Sterowania --> Sprzęt i Dźwięk --> Menedżer urządzeń i zrób screen'a

https://scr.hu/za5Mdv

Co do drugiego komunikatu to sprawa chyba jest oczywista. Masz nawet komunikat po polsku, także wszystko jest chyba jasne.

Co do tej pierwszej gry, wcześniej działało, czy to pierwszy raz jak odpalasz?

Ale co to znaczy ze wykryto nie obslugiwana garte graficzna ?  Nie mam nowy dysk , nowego windowsa i potem juz nie odpalalo na tym nowym

Opublikowano

Znaczy to tyle, że ta gra nie obsługuje tej karty, jak Ci to inaczej wyjaśnić. Gra z 2016 ma prawo nie obsługiwać kartę z 2008 roku, to jest 8 lat, 8 lat to w IT szmat czasu. Co do minecrafta możesz spróbować to naprawić tymi sterami co podał ktoś wyżej, nie wiem, nigdy nie miałem radeonów, a tym bardziej ciężko coś powiedzieć na temat karty sprzed 8 lat. Evolve wątpię, że ruszy jakkolwiek.

Opublikowano

Znaczy to tyle, że ta gra nie obsługuje tej karty, jak Ci to inaczej wyjaśnić. Gra z 2016 ma prawo nie obsługiwać kartę z 2008 roku, to jest 8 lat, 8 lat to w IT szmat czasu. Co do minecrafta możesz spróbować to naprawić tymi sterami co podał ktoś wyżej, nie wiem, nigdy nie miałem radeonów, a tym bardziej ciężko coś powiedzieć na temat karty sprzed 8 lat. Evolve wątpię, że ruszy jakkolwiek.

Rust mi dziala normalnie na 40 fps itp. Minecraft po 600 fps nawet nieraz mam na serwerach po 2k os itp ...

Wlasnie jak probowalem te sterowniki pobrac to pisze ze wszystko sie pobralo ale i tak nie dziala :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...