-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz

Pytanie
CieeeKaawy1
CieeeKaawy1
Witam, Wszystkich którzy zechcą mi w jakikolwiek sposób Pomóc... Wstawiłem ten temat Tutaj bo sądzę ,że najwięcej was Forumowiczów wchodzi tutaj z góry przepraszam i proszę o pomoc ... Otóż to ściągnąłem spolszczenie do gry i niestety wszedł mi Malware... Próbowałem Wejść w Folder Local i Temp wpisując %appdata% ale tam nie mam folderu Local . Chciałem usunąć to ręcznie ale nie mogę wejść i znaleźć tego... Proszę o Pomoc na Dodatek Te wszystkie " Gówna " zrobiły mi cos z przeglądarkami . Gdy włączam Chrome na załączonym trzecim Screenie wyskakuje mi takie cos ... Gdy Klikne " OK " To włącza się Chrome ale ma wyszukiwarke " NavSmart" . Kiedy próboje włączyć Opere to włącza sie Chrome... i Nie mam na dole ikonki Mozilli na pasku zadań ( Screen 4)... Proszę naprawdę o Pomoc nie wiem co jest grane ... A trojany nadal są... Przepraszam że akurat tutaj to dodałem... Wiem że wszyscy jesteście zgraną ekipą bo od dawna mi pomagacie...
Załączone miniaturkiPozdrawiam Adam.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.