Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

io.netty.handler.timeout.ReadTimeoutException - problem z wejściem na serwer

baraka446

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema z tej strony Realen i dzisiaj potrzebuje pomocy chciałbym pograć w mc do tej pory było to możliwe ale dzisiaj po tym jak skończyłem mixa w cs go próbowałem wbić na minecrafta i już normalnie próbuje sie zalogować na popularnym serwerze pisze /login (moje hasło) ale widzę że jest jakby lag ale nie lag fps tylko jakby internetu co u mnie się nie dzieje bo mam bardzo szybki internet po chwili mnie wywala i pisze Internal Exception:io.netty.handler.timeout.ReadTimeoutException jak ktoś może wie mieszkam w niemczech tu jeszcze nie mamy wolnego wiec chce korzystać z czasu wolnego i nagle taki błąd troche denerwuje bo nic nie moge na minecrafcie robić na zadnym serwerze zapora nic mc reinstalowałem 3 razy nic nie wiem o co chodzi dodam że to jest na wszystkich serwerach a na singleplayerze wszystko ok jest jakaś porada?

Opublikowano

i think your grafic triber

nneeee es geht mehr um internet glaub ich mit grafik ist alles klar weil ich auf singleplayer rein kommen kann

Opublikowano

i think your grafic triber

nneeee es geht mehr um internet glaub ich mit grafik ist alles klar weil ich auf singleplayer rein kommen kann

co ty mi tu szwabie za zaklecia rzucasz ???

@top

szybkie internety =/= niski ping 

sprawdzi jakie masz opoznienie do serwera na ktorym grasz 

Opublikowano

uzywaj shiginima launcher bo zapewnie grasz na vertez pl

uzywam shiginima launchera

mam koło 50 pingu na serwerach znaczy miałem tak zawsze było

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...