Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lotharia - Rework

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i ciekawy serwer , wszystko do zdobycia w grze, do wydropenia ? Czy trzeba wybulić żeby przed upadkiem wbić chociaż 100? Będzie możliwość kupowania SM za psc ?

Opublikowano

Średnio to widzę.

Dlaczego? Jeśli w Twoich oczach widzisz jakąś część serwera inaczej, daj nam znać.

Może i ciekawy serwer , wszystko do zdobycia w grze, do wydropenia ? Czy trzeba wybulić żeby przed upadkiem wbić chociaż 100? Będzie możliwość kupowania SM za psc ?

Wszystko jest do zdobycia w grze. Każdy przedmiot (nie licząc petów) z ISa możesz zdobyć w grze.
Dodatkowo wprowadziliśmy system Vote4Coins, który nie przynosi nam żadnej reklamy, ponieważ mamy z góry zapewnione najlepsze promowanie na tej stronie.
Zrobiliśmy to we współpracy z Metin2list głównie po to, aby gracze mieli skąd wziąć SM. A kto ma kupić SM, to i tak kupi.

Dodatkowo kupony na smocze monety można zdobyć z łatwością w grze, z dropu.

Pozdrawiam i zapraszam na beta testy, które odbędą się 11.07.

Oczywiście nie wspominam o ukrytych przez nas niespodziankach :D
Ale o tym (mam nadzieję) sami się dowiecie :)

EDIT:

Zapomniałem odpowiedzieć na temat PSC.

Będzie możliwość doładowania SM za pomocą PSC (oraz PayPal, to odpowiedź na przyszłe pytania).
Opublikowano

@Sathian dobra mordeczka.

Kiedyś o współprace do Gejmtiwa pisałeś to pamiętam xD

Grałem na pierwszej edycji i było kozacko, jedynym problemem była ilość graczy.

winking wink GIF by nog

Opublikowano

To już 3 czy 4 odsłona, bo nie zliczyłem dokładnie? Nie polecam, wypi3rdoli się po kilku miesiącach tak jak ostatnie odsłony... skoro już tyle razy padł to może paść po raz kolejny.

Opublikowano

To już 3 czy 4 odsłona, bo nie zliczyłem dokładnie? Nie polecam, wypi3rdoli się po kilku miesiącach tak jak ostatnie odsłony... skoro już tyle razy padł to może paść po raz kolejny.

2. Ale szczerze nawet nie porównuję tego do tamtej odsłony. Wystarczy spojrzeć na prezentacje.

Opublikowano

Bardzo fajnie się zapowiada. Jeżeli będę miał czas pod koniec lipca to na pewno wpadne :)

UN4J0mP.png

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja ! Wszystko wydaje się być starannie przygotowane. Mam nadzieję że to wypali bo chętnie zagram. Jaką macie reklamę? I czy to nie jest rework jakiegoś serwera bo odnoszę wrażenie ze tak jest. Pozdrawiam widzimy się na serwerze ! 

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja ! Wszystko wydaje się być starannie przygotowane. Mam nadzieję że to wypali bo chętnie zagram. Jaką macie reklamę? I czy to nie jest rework jakiegoś serwera bo odnoszę wrażenie ze tak jest. Pozdrawiam widzimy się na serwerze ! 

Bardzo miło mi się czyta takie posty. Dziękuję.

Co do reklamy, to nigdy tego aspektu nie zaniedbywaliśmy, teraz również nie zamierzamy.

A co do Twojego wrażenia, to tak, jest to rework, ale tak jak pisałem wcześniej, grzechem byłoby to nazywać jedynie 'poprawką' starej wersji.

Pozdrawiam i zapraszam na beta testy.

Opublikowano

polecam

ale sety c*****e xD

A mnie się podobają :D

Dzięki ;)

tylko bron ostatnia git bo od dzekona jp madafakera  :makka:  :makka:

Wypierd**** na Etruni*a pomagać im z patcherem :]

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

polecam

ale sety c*****e xD

Dzięki ;)

Spokojnie, on tylko żartował :D :D :D

Opublikowano

a ty 

polecam

ale sety c*****e xD

Dzięki ;)

a ty co popierdolony jakis jestes typiarzu?

ja z etrunisem nie mam nic wspolnego jedynie sie wypowiadalem tam a jak jestes takim wodoglowem ze ci nie dziala patcher skoro innym dziala to peszek  :makka:  :makka:

polecam

ale sety c*****e xD

Dzięki ;)

Spokojnie, on tylko żartował :D :D :D

niektorzy sa zbyt tepi 

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ciekawie się zapowiada. Mała ilość setów to jest to co lubię. Szkoda, że dungi takie same jak wszędzie, ale trudno się mówi przeboleję tą 1500 baronównę :D. Mam nadzieję, że Wam się uda i z chęcią zawitam.

Opublikowano

Serwer mocno sredni brak nowośći , niestety słabo widzę przyszłość serwera

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Zastanawia mnie ta opcja zgłos gracza w grze, bo zglosić mozna kazdego rozumiem, i pozniej jest to w "jakis sposob sprawdzane" , co w przypadku gdy ktoś popełni pare że tak powiem "wykroczeń", jest opcja zaznaczenia dwoch z listy przykladowo?

Opublikowano

Zastanawia mnie ta opcja zgłos gracza w grze, bo zglosić mozna kazdego rozumiem, i pozniej jest to w "jakis sposob sprawdzane" , co w przypadku gdy ktoś popełni pare że tak powiem "wykroczeń", jest opcja zaznaczenia dwoch z listy przykladowo?

Wybrać możemy parę opcji. Jeśli gracz cheatuje oraz obraża, to klikamy na 2 opcje. Zgłaszać możemy raz na 10 minut każdego, oprócz administracji.

Warto też pamiętać, że większą skuteczność ma support, który będzie dostępny na stronie.

Serwer mocno sredni brak nowośći , niestety słabo widzę przyszłość serwera

Przejrzyj jeszcze raz prezentację, coś tam z nowości na pewno znajdziesz.
Nie będziemy pchać na siłę bajerów, jeśli serwer tego nie wymaga.

Nie nowości są wyznacznikiem dobrego serwera. Wejdź, a się przekonasz!

Pozdrawiam. 
Opublikowano

Przez chwile negatywnie bylem nastawiony co do serwera widzac prezetacje, ale zobaczylem pare filmikow na YT i od razy przypomnial mi sie styl starego calypso :)

Wbije bo takich medium brakuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...