Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lotharia - Rework

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wielkich nowości tutaj nie ma, ale to wychodzi bardziej na korzyść (przynajmniej według mnie). Jestem ciekawa, na jakiej zasadzie będą działały te zgłoszenia, które będzie można wykonać w grze. Tak czy inaczej życzę powodzenia  :)

Opublikowano

Już gdzieś widziałem podobne belki/prezentację, tylko nie mogę przypomnieć gdzie.(Jak przypomnę to dam edit). Aczkolwiek lubię grać na mediumach więc pewnie wbiję i zobaczę. Powodzenia ;)

@Edit. Prezentacja strasznie podobna do Malygosa ;v Tylko tutaj jest poprzerabiane wszystko. (Grafika) A napisy takie jak tam.

obraz.png

Opublikowano

Wielkich nowości tutaj nie ma, ale to wychodzi bardziej na korzyść (przynajmniej według mnie). Jestem ciekawa, na jakiej zasadzie będą działały te zgłoszenia, które będzie można wykonać w grze. Tak czy inaczej życzę powodzenia  :)

System zgłoszeń jest na razie w wersji beta. Zobaczymy jak będzie się sprawował podczas testów. Proces sprawdzania, weryfikowania pozostawię w tajemnicy, mam nadzieję, ze będzie to bardzo wydajny system.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jednak nie polecam :D Serwer na wakacje ;v Tak jak i w tamtym roku ;v 

Nie polecasz, bo przyszedłeś na forum powyzywać się i zablokowałem cię na SB?

Przykro mi.

Nie. Bo macie wodogłowie i nie potraficie zrobić nic nowego.

obraz.png

Opublikowano

Przykro mi.

Śmieszą mnie ludzie, którzy mówią, że serwer nie ma nowości. Jak serwer ma nowości, to hejtują, że jest ich zbyt dużo. Zdecydujcie się wreszcie.

Opublikowano

Serwer bardzo mi się podoba. Na coś takiego czekałem, coś w stylu Vesterisa na którym grało mi się genialnie. Mam nadzieję, że wystartuje bez problemów i większych bugów. 

Opublikowano

Serwer bardzo mi się podoba. Na coś takiego czekałem, coś w stylu Vesterisa na którym grało mi się genialnie. Mam nadzieję, że wystartuje bez problemów i większych bugów. 

Dziękuję za miłe słowa. Zapraszam na beta testy dołożyć swoją cegiełkę. Wtedy będziesz miał jeszcze większą pewność, że serwer wystartuje bez bugów!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Przykro mi.

Dobrze że ty jesteś wielki i potrafisz wszystko  :(( 

Serwer przypomina stare czasy, aż grzechem nie zagrać.

Szkoda tylko że start tak późno  ;) 

Zajebisty.

Opublikowano

To już 3 czy 4 odsłona, bo nie zliczyłem dokładnie? Nie polecam, wypi3rdoli się po kilku miesiącach tak jak ostatnie odsłony... skoro już tyle razy padł to może paść po raz kolejny.

Po kilku miesiacach, powiedz jaki serwer wytrzymuje miesiac ?

Opublikowano

@Sathian powiem Ci jedno. Wyjebałem się z fotela, prezentacja mega, czytałem i nie mogłem przestać. Zapowiada się kozak, chcę znów pograć na medium, za tutaj mogę się odnaleźć ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To już 3 czy 4 odsłona, bo nie zliczyłem dokładnie? Nie polecam, wypi3rdoli się po kilku miesiącach tak jak ostatnie odsłony... skoro już tyle razy padł to może paść po raz kolejny.

Po kilku miesiacach, powiedz jaki serwer wytrzymuje miesiac ?

Co raz w gorszym kierunku idzie to forum, kiedyś ludzie szanowali czyjąś prace a teraz więcej wróżbitów Maciejów niż to wszystko warte.

Postaw serwer, utrzymaj go tydzień, przejdź przez problemy na starcie bez upadku wtedy się możesz wypowiedzieć.

Sam nigdy nawet nie wziąłeś się za robienie serwera i myślisz że jak pobierzesz gotowca z mpc i odpalisz na hamachi to już jesteś technikiem.

Gdyby administracja mogła banować za głupotę forum było by czyściutkie  :((  :(( 

Wiesz jaka jest różnica między Tobą a tym co stawia serwer?

Ty jesteś niczym, a teraz idź pożycz od mamy tel żeby na isa było.

Zajebisty.

Opublikowano

Serwer w porządku, niby prosty, niby ma coś tam w sobie inspirującego.

wC5tOXL.jpg

Rzeczy, które wypisaliście, a raczej 90% z nich to już standard i dziwiłabym się, że tego nie ma. Jak dla mnie nie ma czym się w tej kwestii szczycić, ale wiadomo informacja to informacja. 

Czekam na start. :-)

@Sielu będzie zainteresowany tą Uwodzicielką xD

Opublikowano

@esej Mam aby pytanie z czystej ciekawości. Dlaczego tytuł tego tematu nie otrzymał końcóweczki " - rework", skoro inne otrzymują?

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że tym razem wypali. Polecam, bo sponsor Metin2List ; p.

od ciebie nic dobrego nie wypaliłoc :) Widzę że nabijasz posty by wrzucić znów swój projekt ;) ?

Szkoda że to rework tak to bym wpadł ;)

No startuje już za 2 tygodnie na fb wpisz "PandoraMT2 - Rework" ; ).

Lotharia to spoko hard/medium grałem na poprzedniej edycji więc śmiało polecam raz jeszcze :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...