Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Lotharia - Rework

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiada się fajnie zobaczymy jak będzie wyglądał start i reklama, powodzonka :)

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny rework... Serwer wygląda przeciętnie max, raczej nie zagram.

Co Ty Mentos mówisz, fajnie się zapowiada :D

Opublikowano

Rework  rework rework. Wszędzie reworki by tylko nachapać się kaski i zamknąć serwer. Polecam jeśli chcecie się zabawić na 3 dni bez wydawania hajsu, natomiast na dłuższą metę... pewnie padnie po miesiącu max

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Rework  rework rework. Wszędzie reworki by tylko nachapać się kaski i zamknąć serwer. Polecam jeśli chcecie się zabawić na 3 dni bez wydawania hajsu, natomiast na dłuższą metę... pewnie padnie po miesiącu max

Żebyś się nie zdziwił.

Opublikowano

Kiedy to ma startować bo mi prezentacja się cała ścina nie wiem dlaczego wcześniej tak nie było teraz przy każdej ścina wszystko i nic przeczytać się nie da chyba forum się coś uszkodziło albo uj wie o co chodzi xD

Opublikowano

Kiedy to ma startować bo mi prezentacja się cała ścina nie wiem dlaczego wcześniej tak nie było teraz przy każdej ścina wszystko i nic przeczytać się nie da chyba forum się coś uszkodziło albo uj wie o co chodzi xD

24.07

Opublikowano

Jest możliwość startu już jutro? (tj. piątek 22.07)

Niestety nie. Nie zamierzamy zmieniać daty startu. Ani w tył, ani w przód :)

Taki Klon serwera Vesteris  :D

Czy ja wiem... Nie widzę tutaj za dużo podobieństw.
Wejdziesz to gry to się przekonasz :)

Opublikowano

Z wielką radością, zostałem zaszczycony obwieścić Wam drodzy gracze, że otwartabeta naszego serwera Lotharia, rozpocznie się już o godzinie 18:00 dnia 22 lipca br.

Zapraszamy każdego z wielką radością do testowania i dzieleniem się z nami spostrzeżeniami, błędami, propozycjami, jakiekolwiek Wam przyjdą do głowy!

Nie przedłużając, wkrótce zostanie udostępniony klient do pobrania.

Pozdrawiamy.

Opublikowano

Z wielką radością, zostałem zaszczycony obwieścić Wam drodzy gracze, że otwartabeta naszego serwera Lotharia, rozpocznie się już o godzinie 18:00 dnia 22 lipca br.

Zapraszamy każdego z wielką radością do testowania i dzieleniem się z nami spostrzeżeniami, błędami, propozycjami, jakiekolwiek Wam przyjdą do głowy!

Nie przedłużając, wkrótce zostanie udostępniony klient do pobrania.

Pozdrawiamy.

A klient gry skąd?

kmr3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...