Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Kilka wirusów które nie chcą się usunąć

Koczak

Pytanie

Opublikowano

Witam. Ostatnio przekonałem się ze mam wirus, a raczej ich kilka. Gdy ponownie uruchamiam komputer avg zawsze coś tam wykrywa,  niby usuwa, ale to się zawsze powtarza. W folderze Pliki programów (x86 znalazłem jakieś syfy, usunąłem je, ale niestety po ponownym uruchomieniu, były one nadal.

Logi jak będzie trzeba to dośle później

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuń to z tego posta, bo nikt nie będzie przewijał pół godziny. Zamiast tego miliarda linijek dodaj po prostu logi do załącznika, naciskasz więcej opcji odpisywania i tam będziesz miał taką możliwość. Tylko nie dodawaj kolejnego posta, tylko użyj opcji edytuj.

Opublikowano

Tu masz fixlist na niedobitki. Daj znać oczywiście czy problem dalej występuje :). Możesz dla pewności wrzucić ten sam zestaw plików po nowym skanie, żeby się upewnić czy wszystko już zostało wybite, bo infekcje lubią się ponawiać.

fixlist.txt

Opublikowano

Weź adwcleaner pobierz i nim zrób skanowanie w razie jakby jeszcze nie pomogło wejdz w dodaj i usuń programy i tam popatrz czy nie masz jakiś aplikacji których nie instalowałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...