Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Etrunis.pl [Dedyk] [Easy/PvP]

Trevenant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprawcie resp metinów w redlesie - śmieszny

Dung na truty - śmiech 3 razy zrobiony i zero. Żadnej truty ani skrzyni riperka GG

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dung na truty - śmiech 3 razy zrobiony i zero. Żadnej truty ani skrzyni riperka GG

Nikt nie mowil ze truta dropi bezpośrednio z ripera :)).

Opublikowano

Nikt nie mowil ze truta dropi bezpośrednio z ripera :)).

tzn? A z czego niby..?

Opublikowano

Serwer postawiony na jakimś niedorobionym gotowcu. Masa błędów, nic prawie nie działa poprawnie i jeszcze te krzaki na czacie  :((

Opublikowano

Serwer postawiony na jakimś niedorobionym gotowcu. Masa błędów, nic prawie nie działa poprawnie i jeszcze te krzaki na czacie  :((

Bo to syf od Argina :D mówiłem ^^ ostrzegałem ;]

Czuje się jak bym grał na YT2 pierwszych chińskich serwerach...Masa bugów, tylko podniesione raty i tyle.

Opublikowano

Niestety nie polecam ze względu na administracje Chi, Hasti,(stare administratorki innego serwera) Argin.

Dokładnie, przypierd*la się o wszystko, chociaż nic robi a najwięcej hajsu chce. Mowa o Chi.

Opublikowano

Asfena głos to każdy rozpozna kto go zna a jak Bizi mówi to wgl inny człowiek więc rozwiewam wasze wątpliwości, w wala kogoś robi że jest Asfenem a wy łykacie wszystko jak sasha grey :D 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Poprawcie respy bossów/metiów + dung z riperem jest żałosny, jak dla mnie powinno być że wszystkie moby sie liczą, bo na 1 fali jest tak, że moby te szamany sie wliczają się za dużo biegania jest w tym dungu, a jak lepiej zróbcie normalne dt.

+coś z handlem jest nie tak.

Opublikowano

nie polecam, mam zbugowane 2 postacie a żaden admin nie raczy odp czy już wgl coś zrobić, pisałem na forum to usunęli post na rozwiązany. Pełno bugów, nawet szept nie działa. Gdyby nie te bugi i nieogar adminów to bym grał dalej.

hnfsi.jpg
Opublikowano

Dlaczego ta prezentacja nie jest jeszcze w koszu? Skoro nie ma skanu do łatki to raz, dwa jest to syf-kotlet który też powinien być wywalony... Modzi działajcie. @esej działaj.

obraz.png

Opublikowano

Dlaczego ta prezentacja nie jest jeszcze w koszu? Skoro nie ma skanu do łatki to raz, dwa jest to syf-kotlet który też powinien być wywalony... Modzi działajcie. @esej działaj.

Jak nie ma skana to link jest usuwany, czyli tak się stało... Czemu ma być w koszu skoro serwer działa, a bugi są naprawiane?

Opublikowano

nie polecam, mam zbugowane 2 postacie a żaden admin nie raczy odp czy już wgl coś zrobić, pisałem na forum to usunęli post na rozwiązany. Pełno bugów, nawet szept nie działa. Gdyby nie te bugi i nieogar adminów to bym grał dalej.

" Od siebie możemy powiedzieć tyle, że nasze podejście jest inne..."  xD  xD  xD

Opublikowano

nie odpisza Ci bo na tym serwerze nie dziala PW

Opublikowano

Pograłem chwile i nie polecam nikomu. Serwer robiony na szybko, masa rzeczy pobugowana/ niedopracowana. Resp metinów/bosów za długi, z ripa nie ma 100% na szkate, dozo przez panel nie działa, auto poty nie działają i masa innych pierdół. Swoją drogą śmieszna sprawa z administracją, przed startem serwera na każde pytanie odpowiadali w temacie żeby  prezentacja była jak najwyżej w dziale, a teraz jak serwer wystartował, hajs płynie to wywalone. Wole poczekać na aver*ona albo pograć na cort*um bo ten serwer to zwykła sklejka kilku pierdół i do tego zrobiona na pobugowanych plikach. 

Opublikowano

Pograłem chwile i nie polecam nikomu. Serwer robiony na szybko, masa rzeczy pobugowana/ niedopracowana. Resp metinów/bosów za długi, z ripa nie ma 100% na szkate, dozo przez panel nie działa, auto poty nie działają i masa innych pierdół. Swoją drogą śmieszna sprawa z administracją, przed startem serwera na każde pytanie odpowiadali w temacie żeby  prezentacja była jak najwyżej w dziale, a teraz jak serwer wystartował, hajs płynie to wywalone. Wole poczekać na aver*ona albo pograć na cort*um bo ten serwer to zwykła sklejka kilku pierdół i do tego zrobiona na pobugowanych plikach. 

no to wyglada jak by jakies stare chinskie serwery polaczyc i przeniesc na source z bugami i wszystkim syfem;d Ale tam przynajmniej PW dzialalo;d z ripera leci syf a te nowe dt (zrobili je na mapie GM haha) robi sie 40minut, trzeba lazic kolo5-6godzin na nudnego dunga by zrobic bron 65 na wyzsza

serw easy a widzialem moze 2-3 osoby  w stalce, trut w ogole nie ma

z 80-85 wbijanie to paranoja, trzeba leciec na koniec red lasu gdzie sa 3-4 grupki co 2minuty resp, to jest NIE PRZEMYSLANE,

No dobra mysle na dungu 90 bedzie lepiej, ale co sie okazuje, ze smok tam jest tak silny ze nie idzie go ubic

I tak po prostu stoi ta garstka ludzi w m1 kolo gmow, pisza i pisza do nich a Ci sie bawia jakimis wierzchowcami i od godziny 0 odzewu

No tak, zamydlmy ludziom oczy, zrobmy zuo za te bugi, no to zrobili, wbili a tu w oazie w 1 miejscu spada i laguje 100 bosow

Juz 20 godzin od startu i nie naprawili kompletnie nic

Opublikowano

Nie polecam. Pograłem chwilę wbiłem heallerem 78 i stwierdziłem,że większego S... nie widziałem na MPC xD. Exp to katorga jak na Easy-Pvp.... Loga po śmieci.

Jedyne co Wam wyszło w tym serwerze to BALANS nic innego...

Polecam grać już na Cortium niż tutaj xD.

Opublikowano

Nie polecam. Pograłem chwilę wbiłem heallerem 78 i stwierdziłem,że większego S... nie widziałem na MPC xD. Exp to katorga jak na Easy-Pvp.... Loga po śmieci.

Jedyne co Wam wyszło w tym serwerze to BALANS nic innego...

Polecam grać już na Cortium niż tutaj xD.

@lewus123 

A ty nie możesz zamknąć tematu i wj3bać do tam gdzie jego miejsce? ------> Kosz

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Serwera nie polecam jakaś żenada exp leci jak krew z nosa. Bug na bugu :/ zawiodłem się myślałem że będzie lepszy ale jednak się myliłem.

k065g0.jpg

Opublikowano

Zamknąć ten temat w cholerę bo tylko nerwy ludziom psuje, a tych pseudo administratorów, co obiecywali gruszki na wierzbie i śliwki na sośnie serdecznie pozdrowić i życzyć kariery przy stawianiu babek z piasku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...