Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Etrunis.pl [Dedyk] [Easy/PvP]

Trevenant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jacy wy jestescie dorosli napiszecie ze serwer lipa a tak naprawde jest fajny :) ludzie idzcie tam do persergi na serwer powodzenia zycze licznik tam podkrecony ze az temperatury lapie :)

Opublikowano

Taki miał być dobry ten serwer... 

Bugów więcej niż ludzi.

Tak mało macie online ze ze strony licznik wywaliliście? Na ch1 m1 Jinno z 5 osób w mieście.

Szkoda czasu na ten serwer. Bug na Bugu + 0 Reklamy.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Spodziewałem się że z rąk Argina przynajmniej tydzień wytrzyma a tu nawet słyszę że nie może ruszyć :)

Chłopie czy ty masz raka ? Argina nie ma w team.

9909414654143781403620.png

Opublikowano

Ehh....

http://i.imgur.com/IUuxHz9.png

http://i.imgur.com/JIGP8EC.png

Wedle życzenia...

Dziwne że tu jest napisane Argin ;v Pan Administrator Forum-Vertus aka Argin... Witamy...  Asfeny/Florki i Arginy.. A serwer pobugowany że....

@Edit. Prezka już powinna być wywalona ;v 

obraz.png

Opublikowano

Mi się fajnie gra , i polecam błędy są małe i do 24:00 mają być usunięte

Opublikowano

I za chwilę za prawdę :D

Cóż... Prawda w oczy kole... Co nie Panie Administratorki aka Chi-Kaguya i Hasti aka Aytre Współwłaścicielki z Tanavisa, które zostały wywalone za przekręty  ;) Nie polecam serwera!  Kotlet pod inna nazwa ;v 

obraz.png

Opublikowano

Dobre podejście ma administracja widzę, na forum/stronie, mpc zero info o przerwie. Liczyłem na więcej, ale serwer tylko z prezentacji wygląda ciekawie,  jak się wejdzie na serwer to widać że robiony na szybko. Drop śmieci nie usunięty/ brak toogle/ brak 100% po odrodzeniu/ dozo przez panel nie działa i pewnie masa innych rzeczy ale grałem z 30min to tylko tyle widziałem. 

Opublikowano

Ze względu na duża ilość graczy administratorzy byli zmuszeni skontaktować się z NASA i poprosić ich o nową maszyne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...