Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Symfonia C++ 3 tomowa z 1999r. jest dobra do nauki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Szymon2727

Czyli uważasz, że uczenie błędnej wiedzy jest w porządku? To ja Ci serio życzę powodzenia.

Z Zelenta jedyne dobre, co wyszło, to forum.

jw19e8.png

Opublikowano

@Szymon2727

Czyli uważasz, że uczenie błędnej wiedzy jest w porządku? To ja Ci serio życzę powodzenia.

Z Zelenta jedyne dobre, co wyszło, to forum.

Gdzie ja o czymś takim napisałem? Piszę, że powinno się w zrozumiały sposób przedstawiać wiedzę i dawanie trudnego, ale poprawnego przykładu nic nie da, bo nowy nic nie zrozumie i się zniechęci. To tak samo jakby ktoś uczył się czym są dopiero klasy i wymagać od niego konstruktora/de-=-.

pyhvh7E.png

Opublikowano

@up

Popierasz Zelenta, a z tego co piszesz, wychodzi na to, że Zelent uznał, iż "uczy wiedzy stopniowo, niekoniecznie poprawnie".

Można wytłumaczyć dobrze bez zniechęcania, a Zelent po prostu jest słaby w tym, co robi.

jw19e8.png

Opublikowano

Dobre jest to, że założył forum. Ludzie mogą pomóc sobie wzajemnie, bo ciężko wywnioskować rozwiązanie bazując na wiedzy nauczyciela ze starego szkolnictwa, nie przyjmującego krytyki.

Jeśli pomogłem Tobie zrozumieć Twój problem, nawet w obojętnie inny sposób, możesz dac mi '+', ale nie musisz, chociaż to pomoże ludziom zauważyć, że to pisze osoba, która ma dobre poważanie u innych i zaufają mu.

Opublikowano

@up

Popierasz Zelenta, a z tego co piszesz, wychodzi na to, że Zelent uznał, iż "uczy wiedzy stopniowo, niekoniecznie poprawnie".

Można wytłumaczyć dobrze bez zniechęcania, a Zelent po prostu jest słaby w tym, co robi.

Hehe nigdzie nie piszę, że popieram Zelenta, piszę tylko, że nie powinno się uczyć jakiś trudnych kodów na początku.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Dobre wytłumaczenie czegoś BEZ POMIJANIA to nie jest "uczenie trudnych kodów". Ogólnie "uczenie kodów", co to jest ;-;

jw19e8.png

Opublikowano

Dobre wytłumaczenie czegoś BEZ POMIJANIA to nie jest "uczenie trudnych kodów". Ogólnie "uczenie kodów", co to jest ;-;

A no, że uczysz kogoś pisać kod tak, by ten mógł go napisać, chyba zrobiła się z tego jakaś lekka mowa potoczna ._. Tyle, że jest to trochę dziwne, że dyskusja toczy się tutaj, a nie na jego forum. Widziałem z jeden temat o php i dość długi jak koleś pisze argumenty, że źle uczy. Ewentualnie gdzieś przykleić temat w dziale C++ ,, czemu nie Zelent ''.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...