Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miłość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość z was i tak pomyśli że to fejk...A mi właśnie życie legło w gruzach..Może w końcu się przedstawie..Mam na imie Bartek i mam 17 lat..Zawsze miałem ze sobą problemy jestem jedynakiem..Wkręciłem się w nieciekawe towarzystwo paotologia itd..Narkotyki wszystko było nowe ale chciałem się przypodobać...Myślałem że to brat a na koniec pobił mnie i okradł i dostał 3 lata wiezienia...Poznałem ją amande...Rok młodsza ale skradła moj swiat i moje serce..Układało się idealnie ale od zawsze nie lubiła mnie jej mama i ojczym bo tata tak lubił zawsze byli po rozwodzie...Dość szybko zaczęlismy wspolzycie ja zaproponowałem dziś wiem że to był błąd chciałem wytowrzyc specjlaną więź nie chciałem po prostu jej stracic.Była chora na padaczke wspierałem ją w tym jak tylko mogłęm.1 rok był bez kłotni zmieniłem szkołe zmieniło sie wszystko ona sie zmieniła...Kłotnie ona mogłą robic wszystko ja nic a to do mnie miała pretensje że zamykam ją w klatce..Wychodziłą z kolegami ja nie mogłem nawet czesc powiedziec kolezance bo była zła okłamywałą oszukiwała czesto sie godzilismy bo nie mogłem zyc bez niej bardzo ją kochałem i wszystko bym jej wybaczył.Kupe prezentów misiów i wszystko co by tylko chciała...Pisałem jej listy itd...Kiedyś zerwała ze mną i ja pisałem do jej kolezanki że mi na niej zalezy ze jest lepsza niż amanda łądniejsza itd..Ale z czasem wydaje mi sie ze to podswiadoma zemsta ponieważ było mi źle ze zostawiłą mnie bez powodu.Dowiedziała sie po poł roku czyli tydzien temu zerwała ze mną odrazu mama jej dowiedziała się jest przeciwko mnie codziennie obraża mnie i mówi amandzie że ma mnie zostawic amanda jej ulega całkowicie...Nagle mówi że sex to moja wina że to też przez to się nasz związek rozpadł ze ja wykorzystywałe że nie bylismy gotowi itd... Nigdy nie chciałem źle zrobiłem 1 błąd fakt ale nie bylismy wtedy razem ona też robiła błędy...Codziennie byłem pod domem z kwiatami ale nic to nie dało mama ma na nią za duży wpływ...Mamy wspolną prof na fb ale nie zmieniła jej zastanawiałem się czy to może jakis znak ze mnie kocha bo moim znajomym mówi że mnie troche kocha ale nie może byc już ze mną...To wszystko tak boli bo jest dla mnie całym światem tyle planów nadziei żyłem tylko dla niej wstawałem i szedłęm spać myśląc o nie wszystko bym dla niej oddał...Jest jeszcze jedno oboz taneczny jej taty tata jej ma szkołe tanca..Zapłąciłęm 15000 zł znaczy moja mama i chciałem jechać z nimi pytałem ją czy jesteś pewna że bedziemy jeszcze razem to duże pieniądaze ona że tak...Obóz w piątek ale po co mam tam jechac skoro mówi że mnie nie nawidzi i że wszystko moja wina...Zastanawiam się nad przeproszeniem jej powiem że na oboz nie pojade może za kilka miesiecy mozemy sie przyjaaznic ale musze odbyc terapie u psychologa..Bo ten sex na prawde tą więź przynajmniej dla mnie stworzył i nie wiem co robic bo tak bardzo ją kocham...Każdy powie tyle dziewczyn wokół ale kocham tą jedną ale z 2 strony nie moge nikogo zmuszać do miłości tylko ten obóz...Nie pojade i bede sie zamarrtwiał a tam pojade i bede cierpiał ze nie mg byc blizej z nią...To tak w wielkim skrócie proszę was o pomoc ...

Opublikowano

TL:DR

- Dlaczego szukasz pomocy na tym forum, skoro zdajesz sobie sprawę, że cześć ma to w dupie, inna część będzie trollowała, a cała reszta będzie sobie jedynie posty nabijała?

Idź na jakieś specjalistyczne forum, albo zadzwoń na telefon zaufania ew. udaj się do psychologa.

@Sinlay

Nie... za dobre jak na odcinek trudnych spraw xD

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Gdybyście wiedzieli co przeżywam....

Człowieku, jeśli to nie jest bait, to powiem to tak. Nie jedna dziewczyna w życiu Cię w 4 litery kopnie, a sranie o to kamieniami, pomóc Ci nie pomoże. Prawda właśnie jest taka, że zawsze się wydaje, że to ta jedyna, ale po fakcie, okazuje się, że da się inną znaleźć. Dla własnego dobra się z nią rozstań, bo tylko więcej może wyjść z tego nieprzyjemności, niż korzyści. Odnośnie obozu tanecznego, to trochę nie ogarniam, że to szkoła jej ojca, a musicie(tzn. Ty musisz)bulić taki hajs... Ja bym zadzwonił i spróbował to w pizdu odwołać, może przynajmniej 50% hajsu dałoby radę się odzyskać. 

Opublikowano

Wal pamięciówki narazie,moze za jakiś czas wrócicie do siebie :D Nie ma co przeżywać,nie jesteś jedyny po takim związku.

Ja gdy zerwałem ze swoja dziewczyna,to na drugi dzien poszedlem do niej,podciąlem gardło a gdy spaliłem ciało,to juz z górki,teraz mam ją caly czas ze soba.Stoi zamknięta w słoiku na telewizorze :) <ale mam pojebana wyobraznie :p >

Opublikowano

Dlaczego prosisz o pomoc w miłości na forum o grach, w którym 80% użytkowników nie ukończyło jeszcze gimnazjum?. To nie jest miejsce na dyskusje związaną z załamaniem miłosnym kolego. Większość tutaj użyszkodników będzie Cię tylko trollować i żartować sobie na twój temat, więc myślę, że jest to bez sensu. Żeby nie było, że spam, zagadaj do niej, powiedz, że matka kieruje jej życiem i rozbiła wasz związek a ty dalej czujesz do niej sympatię i chcesz do niej wrócisz, jak nie będzie chciała to po prostu olej to ! 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Seks tworzy więzi erotyczne a nie miłosne, co by wyjaśniało dlaczego nie chcesz jej dać tak bardzo spokoju, żyj swoim życiem, nie powinieneś być nachalny do kogoś jeśli mówi Ci, że ma dość. Takiego silnego uczucia jakie posiadasz nie będziesz miał cały czas bo jesteś ewidentnie zauroczony, aby to przerwać musisz ją poznać z jej prawdziwej strony, więcej wiedzieć o niej i wyszukiwać wad, takie przerwanie nie będzie aż tak bolesne w porównaniu co Ty możesz przeżywać teraz.

Opublikowano

Mamy wspolną prof na fb ale nie zmieniła jej zastanawiałem się czy to może jakis znak ze mnie kocha bo moim znajomym mówi że mnie troche kocha ale nie może byc już ze mną...

jak można kogoś troche kochać XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

oboje jesteście jednak siebie warci, bo takiej colwnfiesty nie widziałem tu od dawna

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

.Zapłąciłęm 15000 zł znaczy moja mama i chciałem jechać z nimi pytałem ją czy jesteś pewna że bedziemy jeszcze razem to duże pieniądaze ona że tak..

Bogaty

Myślałem że to brat a na koniec pobił mnie i okradł i dostał 3 lata wiezienia...

xD

Jaśnie panie, weź nie pierdol dobra? co to k***a samosia? założyłeś tutaj konto żeby rozpisywać swoje problemy? mam/miałem gorsze uwierz mi, jak się nie weźmiesz w garść to w przyszłości prawdopodobnie kopniesz w kalendarz przez swoją psyche.. traktuj życie na luzie, znajdź sobie zajęcie sport jakiś może siłownia?

A jak kochasz to walcz a jak nie to znajdź inną albo zostań sam..

Opublikowano

Ziom, to nie jest miejsce na takie historie. Tu cię tylko wytrollują.

Jeżeli to nie troll to się wypowiem.

Tobie nie jest potrzebny psycholog, oj nie. Tobie jest potrzebne porządne pierdolnięcie w łeb, abyś się chłopie obudził, najwidoczniej tamten "brat" ci wszystko we łbie poprzewracał.

Seks to jest czynność. Gdyby to była miłość to twierdzenie miłość za pieniądze byłoby prawdziwe, a nie jest. A zatem się nie do niej zbytnio nie przywiązuj, bo to tak samo jakbyś poszedł do dziwki (nie mówię, że ona to d****a) i na następny dzień byś jej powiedział, że stworzyliście więź na zawsze i że ma za ciebie wyjść.

Człowieku, powiem ci wprost: w tym twoim związku zachowywałeś się jak pizda i tego już nie odkręcisz. Robiłeś dla niej wszystko co jest kompletnie głupie; dziewczyna owijała cię wokół palca. W rodzinie to facet jest głową rodziny, a nie kobieta. Ty nie masz jej służyć, co wcale nie oznacza, że masz ją ignorować i mieć w dupie. Masz po prostu nie być na każde jej zawołanie. BĄDŹ FACETEM

Ale w tym związku już tego nie odkręcisz. Ona się najwidoczniej przyzwyczaiła do tego, że jesteś takim "lizusem". Odpuść.

Nie wiem czy wiesz, ale za to co robisz może ci przyjść pisemko z sądu. Ty ją nachodzisz; to jest stalking. Ta jej matka może się w końcu wkurwić i jeszcze wywalczy zakaz zbliżania się czy co.

Ziomuś, po prostu sobie ją odpuść. Wiem, że to może być trudne, ale tak bywa. Pogódź się z tym. Nie myśl o niej, rozerw się. Idź na imprezę, siłownię, c**j wie, rób coś, abyś tylko antydepresantów nie brał.

Albo jest inny sposób. Umów się z nią w jakiś sposób, powiedz jej, że chciałbyś wszystko obgadać.

Chociaż, jak już ci mówiłem, zjebałeś nieodwracalnie. To ona jest głową tego związku. Jak się nagle zmienisz to doprowadzi to do szybkiego rozpadku. Zjebałeś. Odpuść.

W morzu jest wiele ryb, chociaż wiem, że to ona była twoim morzem.

K***a chyba pójdę na psychologa. xD xD xD

O widzisz, już nawet do psychologa nie musisz iść, porozmawiałeś ze specjalistą MPC i wszystko jest git. xD xD Idź se w metka pograj, wyluzuj się, nie myśl o tym, a przejdzie. Czas leczy rany.

19.jpg

Opublikowano

Życie - zakończ zadanie

Znalazł się forumowy śmieszek, który nawet posta nie umie poprawnie napisać, tylko spami.  :((

Ziomuś, od razu rzuca się w oczy, że ta twoja miłosna drama to jakiś troll, żeby wyjebać 15 tysięcy na jakiś obóz, proszę Cię boże... :makka:

"Myślałem że to brat a na koniec pobił mnie i okradł i dostał 3 lata wiezienia..."

Od razu powiem, gdy spójnik się powtarza wstaw przed nim przecinek, bo tych wypocin nie da się czytać. Brat Cię pobił, okradł i dostał 3 lata więzienia? Patologiczna i bogata rodzinka, nie trzyma się to trochę kupy, może coś nie zrozumiałem, bo tego się nie da czytać...  T_T

Powiem Ci tak...

Dziewczynie zależało tylko na seksie, odpuść sobie.  -.-

@Splinder231

ps..

nie trolluj takimi bezsensownymi tematami na forum o grach  :((

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Racja to wcale fejk nie jest + to ty piszesz o tym na forum o grach gdzie  75% ludzi stanowią gimbusy....

klask klask ku*wa

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

Idź do lekarza. ;(

Czemu nie masz jej w dupie inną sobie znajdz albo przynajmniej udaj się na piątkę.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dlatego moją miłością jest siłownia i fotografia. Po co komu taka kobieta, która nie potrafi docenić faceta. Naoglądała się stara seriali amerykańskich i teraz chłopie masz problem.

Opublikowano

daj jej perfumy o zapachu cyklonu b i wyjedź do brazylii

ew. cyjanek potasu możesz dać i powiedzieć, że to lek na padaczkę

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...