Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orange - Dyskusja

LordLoginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem anime bardzo bardzo fajne, coś czuje że Kakeruocaleje. I bedzie dobry happy end. Mam z reszta taką nadzieje ;d

Opublikowano

Jutro powinien być już przetłumaczony ostatni (niestety) odcinek. Szybko to zleciało.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Jeżeli dobrze przeczytałem to nadchodzący film Orange: Mirai ma opowiadać historię z punktu widzenia Suwy i ma to być po wydarzeniach z mangi i anime tak?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Skonczylem jakos w listopadzie to anime. Dalem mu 6/10, aczklwiek zastanawiam sie czy 5/10 nie byloby odpowiedniejszą oceną. Ogladalem je od wakacji, jak wychodzilo, skonczylem dopiero niedawno, to swiadczy o tym, ze mnie nie wciagnelo. Dlaczego? No glownie przez fabule i postacie, co innego moglbym niby zarzucic tej serii? Chociaz moze i moglbym sie tez lekko przypierdolic do innych aspektow, ale nie one sa najwazniejsze. No bo kreska byla przyjemna dla oka, ale nic specjalnego, muzyka chyba spoko, ale nie zapadla mi jakoś w pamięć. Oceniajac juz to co mialo najwiekszy wplyw na moja ocene - postacie, nie polubilem chyba zadnej oprocz suwy. Nawet ryje niektorych mnie wkurwialy, sposob bycia, charakter itp. (tej malej energicznej k***y np.). Spoko nawet jeszcze byl ten ziomek w okularach. Tak to masakra. Seria taka prosta zwykla, o przyjazni, milosci, problemach w rodzinie, checi samobojstwa poprzez obwinianie, no nic mnie tu w tym nie zaskoczylo. Sam motyw wyslania listow w czasie byl calkiem ciekawy, ale wielkiego znaczenia on w sumie nia miał, tak naprawdę. Najbardziej mnie irytowala glowna bohaterka. Byla zbudowana na strasznie irytujacych mnie schematach. Byla po prostu denerwujaca. Przewidywalna. Jesli mialbym opisac charaktery postaci, ich problemy zrobilbym to jednym slowem - schematyczność wlasnie. Anime na poczatku wydawalo sie ciekawe ale potem bylo troche przeciągane i robilo sie nudne. nie bylo jakiegos konkretnego elementu ktory moglby mnie do tej serii przyciagac. Nie moglem sie utozsamic z zadnym bohaterem. Nie polecam, seria nie jest zła, jest po prostu srednia, zwykla. Powiedzialbym ze zwykly romansik dla 15 letnich dziewczyn, najlepiej dla takich ktore ogladaly malo tego typu serii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...