Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działająca myszka Kinzu v3

Topblizz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam już rok Kinzu v3 i nie narzekałem nigdy na nią aż do wczoraj. Grałem sb w cs go i nagle przestała działać ( świeci normalnie sensor i wszystko jakby było normalnie) gdy odepnę ją i podepnę pod inny port USB normalnie jest dzwięk windowsa i mi się instaluję ta myszka nie. No i świeci wszystko normalnie ale nie działa wgl. Próbowałem podpiąć pod laptopa i też nie działa podpiąłem pod PS3 też nie działa. Pobierałem sterowniki itp ale nic. Kilka dni wcześniej coś nie działało bo na pare sekund czasami się wyłaczała i włączała ale to raczej wina przewodów i dużo osób też się skarżyło na to. Nawet pobrałem ten steelseries engine 3 no i myszka mi się pokazuje ale pisze coś takiego http://screenshot.sh/ovXK2bDmDYEm4 kiedyś jak ustawiałem dpi i hz to normalnie działało wszystko. Nie wiem co sie mogło stać bo myszka nie mogła tak nagle sobie wyjebane zrobić. Proszę o pomoc!!!! Nie będę znowu wydawał 200 zł na dobrą myszkę którą można pograć w cs go normalnie.

Opublikowano

Akurat twoja myszka  mogła tak nagle sobie wyjebane zrobić, kup nową albo naprawa gwarancyjna jak nie działa nigdzie. 

Ewentualnie sprawdź kable i je wymień jak uszkodzone. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

>Gwarancja

>Kosz

Ewentualnie jak masz kogoś znajomego lub sam potrafisz to ogarnij czy kabel się gdzieś nie przerwał, ale jak masz ją na gwarancji to ja bym śmiało na Twoim miejscu ją wysłał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...