Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używany PC

Skubi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego możesz zapłacić więcej rat i możesz mieć spokój przez kilka miesięcy. Nie mówię abyś kupował PC za 5k na raty tylko np. 2k wtedy zapłacisz [zależy ile rat] np. 95 zł i za to 700 opłacisz na kilka miesięcy potem resztę dopłacisz. No nic ale na twoim miejscu bym tak zrobił ;)

Ale co jeśli nie ma on stałych dochodów? ;)

Wtedy spierdala ze sprzętem za granicę  :v

Gorzej jak go złapią.. Nie będzie już tak kolorowo

@up Raczej tak

Wtedy użyję mocy jestem nietoperek, pojawiam się i znikam xD

@up Gratuluję 400 postów :D

Ale jak znikniesz to bez sprzętu czyli cała praca na marne ;p

Dzięki :)

Ale zawsze można go ukryć np. na statku ;D

Lepiej byłoby wybudować bunkier na raty, wykupić internet i żywność a potem schować się ;D

I to jest świetny pomysł, ale bunkier kupię w Polsce i wtedy ucieknę xD

Ale budowa bunkra trochę by zajęła czyli musiałbyś się wstrzymać kilka miesięcy z kupnem komputera/laptopa

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, teraz serio ostateczna decyzja, ten z i5 mnie kusi ale może jednak inny będzie lepszy.

Teraz pomóżcie wybrać tak, abym był zadowolony i abym w ETS 2 Pograł, przynajmniej na średnich ;D

Jestem kim jestem i dobrze mi z tym ;)

Opublikowano

Dobra, teraz serio ostateczna decyzja, ten z i5 mnie kusi ale może jednak inny będzie lepszy.

Teraz pomóżcie wybrać tak, abym był zadowolony i abym w ETS 2 Pograł, przynajmniej na średnich ;D

Mogę ci powiedzieć że ten: http://olx.pl/oferta/dell-optiplex-990-ati-i5-3-1ghz-8gb-ddr3-500gb-hdd-win10pro-CID99-IDg7ERL.html#91d6d5b34a

Nie jest jakiś zły ponieważ ma wystarczającą ilość pamięci ram i dobry procesor lecz ta karta graficzna lekko odstrasza. W ETS'a 2 gdybyś dokupił porządną kartę graficzną mógłbyś grać na Ultra a tak to nwm. może na Średnich

Opublikowano

Mogę ci powiedzieć że ten: http://olx.pl/oferta/dell-optiplex-990-ati-i5-3-1ghz-8gb-ddr3-500gb-hdd-win10pro-CID99-IDg7ERL.html#91d6d5b34a

Nie jest jakiś zły ponieważ ma wystarczającą ilość pamięci ram i dobry procesor lecz ta karta graficzna lekko odstrasza. W ETS'a 2 gdybyś dokupił porządną kartę graficzną mógłbyś grać na Ultra a tak to nwm. może na Średnich

i5 2400 - 300zl, dyski nawet 100zl nie kosztuja, karta pare dych, syf straszny, ram max 100zl, zasilacz i buda tez nic nie warte, pare dych = 500-600zl max by za to wyszlo, AUTORZE NAPISALEM SKLADAJ, BO NIC NIE ZNADJZIESZ. Gdyby ode mnie to zalezalo, dostawals bys %, bo jak do sciany, za 800zl to masz

i3 2xxx - 200zl,

plytka h61 - max 100,

hd7770- 200zl,

chieftec 500w 50zl,

buda chiefteca na allegro 40zl

dysk 250gb max 50zl

8gb ram max 100zl 

zostaje kasa na wysylki, bo wychodzi z 750zl okolo.

@up A ten z i3 i GTX 550Ti da radę na wysokich?

Ktora i3? Gtx 550ti to w 720p na normalnych (czyli niskich) sobie poradzi w gta 5, no i oczywiscie zapomnij o 60fpsach tez mimo wszystko. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

z palcem w d.. :)

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

OK, Kupię go, a przy okazji trochę kasy zostanie ;)

EDIT: A więc zadzwoniłem i wszystko tak jak ma być, tylko, że to Pomorskie, a ja z Podkarpacia, więc kurier drogi, a więc idzie paczką ubezpieczoną, jutro przelew zrobię i nie ma problemu :D . Jak dostanę i sprawdzę to podzielę się informacjami tutaj.

A więc jeżeli byłaby możliwość nie zamykania tego tematu, byłbym wdzięczny ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A więc, przepraszam, że odkopuję temat, i post pod postem, ale, kompa mam prawie tydzień (testy i takie tam) I jestem zaskoczony.

ETS 2, Ultra 40-60 fps

GTA V, Średnio-wysokie 35-70 fps (w benchmarku było 83 :P)

WoT, 60fps

Minecraft (którego nikt nienawidzi, ale pozwoliłem sobie przetestować) na full ustawieniach 100-350 fps

Niestety wszystko w rozdzielczości tylko 1440x900 (musiałem, bo monitor w full hd nie działa)

Do tego komp jest bardzo cichy.

Problemy takie:

1. Dysk podzielony na dwie partycje, lub jakieś gówno z nim zrobione, działa wolno, a w indeksie Windy ma 5,9 (reszta ma 7,2 i 7,4)

2. Zasilacz po podłączeniu kabla zasilającego wydaje jakieś piski typu ultradźwięki, ale jakoś daje radę, za niedługo będzie kasa, a więc postaram się go wymienić.

Opublikowano

Partycje zawsze możesz usunąć ale raczej jej nie przydzielisz do istniejącej [całej] I najlepiej oddzielić partycje z windowsem i z grami ;)

Opublikowano

Tak zrobiłem, na C mam system kilka programów i dwie gry, a na F mam resztę rzeczy..

PS Jestem mile zaskoczony widokiem 240 fpsów w lolu ;D

Opublikowano

@up

Nie kupiłem na allegro, tylko na olx, a za 650 zł lepszej okazji nie mogłem znaleść, praktycznie każda gra z tych w które gram działają świetnie (lubię gry Moba, Symulatory, Ścigałki, Sanboxowe)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...