Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Baria

Apa3.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oni już sami nie wiedza co robią. Wyrzucają barie a pozwalają startować takim syfom jak Cortium, czy MPCforum, albo inne gówna. Chociaż wg. mnie baria szału nie robi, nie grałem na reviosie więc nie wiem czy jest powiązanie, ale sensual ostatnio zaczał tez nakurwiac tymi serwerami i może to też miało wpływ na ich decyzje, c**j wie

Tak k***a patrze na twoje wypowiedzi.. tobie to conajmniej powinni dać kaganiec.

Bo pisze prawde?

Wyjebane mam na twoją prawdę, robię to na co mam ochotę to raz, a 2. Jest jakiś wyznacznik serwerów, który mówi jak wygląda syf a jak dobry?

Tak, wystarczy mieć mózg by odróżnić syf od normalnego serwera do którego się przyłożyło chociaż trochę pracy i jest wart grania. Ale niestety większość graczy metina tego mózgu nie ma i wchodzą na serwery tego typu. Chętnie popatrzę na kolejną porażkę tego syfu od ciebie i persergi. 

i napisales, ze antaris to top2/3

Opublikowano

Nie czaje za bardzo fenomenu tego servera mapy z pl'a, dungi itp też standard 

Opublikowano

CHYBA NIKT NIE ZAUWAZYL xD

TO JEST NIEMIECKI SERWER<KUPIONY OD NIEMCOW>

BARIA.TOP <-------- strona

C***a nie kupiony...  Jeżeli dobrze się orientuję to jest serwer tych niemców aka surka.

UN4J0mP.png

Opublikowano

Oni już sami nie wiedza co robią. Wyrzucają barie a pozwalają startować takim syfom jak Cortium, czy MPCforum, albo inne gówna.

Inne gowna tzn Antaris? xD

Antaris jest aktualnie top2/3 serwerem w Polsce i nawet z tym k***a nie dyskutuj bo tylko się pogrążysz.

Chciałbym wiedzieć dlaczego serwer baria.pl ma zakaz reklamowania  się na tym forum ? 

Z przykrością musimy stwierdzić, że Baria to przemalowany Revios i ze względu na liczne zgłoszenia tego faktu jesteśmy zmuszeni przeciwdziałać takim działaniom. Ostatnimi czasy, z pewnością ze względu na nadchodzące wakacje, pojawia się co raz więcej serwerów tworzonych w jednym celu, aby szybko odzyskać i zarobić zainwestowane pieniądze w odgrzewane kotlety.

Proszę o podanie jakichkolwiek dowodów ze to kopia reviosa , przez administracje mpc oczywiscie :)

https://www.youtube.com/watch?v=R_WQySe9YcA zobacz sobie ten film, dodatkowo i tak na gołe oko można zobaczyć, że to żywcem kopia reviosa z nutką teriosa :) A i jeszcze jest to serwer Siurka, więc dlatego nie może być na tym forum.

Tak, słuchaj sie MPCforuma idioty, gratulacje braku mózgu xD

Tobie też mózgu brakuje

@ Co do tematu, bo to kopia reviosa.

A ty sie nawet nie powinieneś debilu tutaj wypowiadać bo jesteś takim samym gównem jak twój pseudo serwer. Idź tam do MPCforuma na grupke się spuszczać i pisać jaki to antaris nie jest c*****y xDD

Piotrek chcesz to zostało mi parę zaproszeń do cyrku ;)

af17f7b745750.jpg

Opublikowano

Widzę, że dobrze się bawicie spamując o rzeczach które nie mają nic wspólnego z tematem. Następne takie posty będą odpowiednio nagradzane.

Opublikowano

serwer dobrze wystartował, mają reklame i pewien próg graczy online ciągle się utrzymuje, dość częste eventy także serwer jak najbardziej na +++

Opublikowano

Widzę, że dobrze się bawicie spamując o rzeczach które nie mają nic wspólnego z tematem. Następne takie posty będą odpowiednio nagradzane.

Można wstawić prezentacje serwera? Czy będzie dalej usuwana?

Opublikowano

Nie ma sensu wstawiać prezentacji serwera skoro mało kto tam gra .... Ludzi jest coraz mniej. Sklepów tak samo - miasta zaczynają świecić pustkami. A skoro prezentacja ma zakaz - więc po co ją wstawiać ?? 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Baria jak narazie się trzyma , lecz za specjalnie mi sie ten serwer nie spodobał. :)

Opublikowano

a ile osób online ? warto zaczynać?

1,5k

Jak na tym serwie jest 1.5 k ludzi to ja jestem papież. Na serwie coraz mniej ludzi i coraz bardziej pusto się robi. Ludzie odchodzą i nikt mi nei powie że nie - wystarczy przejrzeć czat. 

Czy grać się opłaca - średnio. Bo serwer jest kopią i nic tam specjalnego nie ma. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

1,5k

Jak na tym serwie jest 1.5 k ludzi to ja jestem papież. Na serwie coraz mniej ludzi i coraz bardziej pusto się robi. Ludzie odchodzą i nikt mi nei powie że nie - wystarczy przejrzeć czat. 

Czy grać się opłaca - średnio. Bo serwer jest kopią i nic tam specjalnego nie ma. 

To może w ciągu tygodnia sytuacja się drastycznie zmieniła , ale jeszcze tyg temu o 4-5 w nocy czat w grze był zaspamowany a na innych serwerach co właściciela twierdzą że jest z 2k-2,5k o tej samej godzinie w ten sam dzień ktoś pisał coś raz na 5m.

Zobacz ile na Barii forum tworzy się tematów na godzinne jest ich z 5-10 sporo według mnie.

1faa9l.png

|ProUser|

Opublikowano

1,5k

To może w ciągu tygodnia sytuacja się drastycznie zmieniła , ale jeszcze tyg temu o 4-5 w nocy czat w grze był zaspamowany a na innych serwerach co właściciela twierdzą że jest z 2k-2,5k o tej samej godzinie w ten sam dzień ktoś pisał coś raz na 5m.

Zobacz ile na Barii forum tworzy się tematów na godzinne jest ich z 5-10 sporo według mnie.

JA tam cały czas pogrywam w wolnych chwilach więc wiem jak to wyglada "od środka". I niestety ale serwer zmierza ku zamknięciu. Skoro nawet na coś takiego jak Sawia ludzie dają full IS na Barii etc etc to znaczy ze z serwerem dobrze nie jest. 

7812818616.png

Opublikowano

@Apa3. Będzie kasowana,ponieważ serwery nastawione tylko za zarobek i przekopiowane pliki z innych serwerów nie powinny mieć miejsca.

Dobrze także jeżeli sądzisz że ten serwer jest ustawiony pod zarobek i jest kopia innych serwerow to proszę cię o usunięcie 80% prezek z mpc ponieważ one także są pod zarobek i są kopią innych serwerów.

Śmieszne jest to że można dostac darmowe sm raz na 12h z opcji vote :D

Ps : Prezeka tego syfu "Antaris" już powinna zostać usunięta poniewaz mają tyle rzeczy skopiowanych od innych serwerow np: sety , sklepy offline itp ,a ceny w is są duże.

Ci którzy piszą o ilości graczy pewnie nigdy nie odpalili tego serwera a jedynie co potrafią to oczerniać serwer by zniechęcić  innych graczy by nie przychodzili na serwer. W godzinach szczytu liczba graczy dochodzi do 1500+ . Niedługo ma być aktualizacja :)

Opublikowano

@Apa3. Będzie kasowana,ponieważ serwery nastawione tylko za zarobek i przekopiowane pliki z innych serwerów nie powinny mieć miejsca.

Dobrze także jeżeli sądzisz że ten serwer jest ustawiony pod zarobek i jest kopia innych serwerow to proszę cię o usunięcie 80% prezek z mpc ponieważ one także są pod zarobek i są kopią innych serwerów.

Ps : Prezeka tego syfu "Antaris" już powinna zostać usunięta poniewaz mają tyle rzeczy skopiowanych od innych serwerow np: sety , sklepy offline itp ,a ceny w is są duże.

Ci którzy piszą o ilości graczy pewnie nigdy nie odpalili tego serwera a jedynie co potrafią to oczerniać serwer by zniechęcić  innych graczy by nie przychodzili na serwer. W godzinach szczytu liczba graczy dochodzi do 1500+ . Niedługo ma być aktualizacja :)

WOW, 2 SM no to ładnie.

Osobiście nie polecam serwera. Nudy. Biolog co 15 minut w m1 jest tło tylko dlatego, że stoją offline sklepy. 

Opublikowano

WOW, 2 SM no to ładnie.

Osobiście nie polecam serwera. Nudy. Biolog co 15 minut w m1 jest tło tylko dlatego, że stoją offline sklepy. 

wow a ile bys chcial tych sm? 

Opublikowano

Ponawiam pytanie do modow : mozna dodac prezke tego serwera? aa i prosze pokazac dowody ktore sa kradzione z innych serwerow :D

Opublikowano

Na servie gram od startu, gra sie bardzo przyjemnie. Rzeklbym wrecz ze juz dawno w metinie nie czulem tego klimatu gry :)

Z czystym sumieniem moge polecic.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

W takim razie również proszę o usunięcie 80% prezentacji serverów. Wszystkie opierają się na tych samych systemach...

Opublikowano

gram z tydzień może dwa, osiągnąłem hmy ? bm full 175, wyexpienie tam postaci to jeden dzień :) max 2 na full is exp ( kostium, fryz, pet, wierch (ten do 150) oraz pd 10min i pd 1ha które spokojnie kupicie w grze tak samo jak is)  eq ? robi się max 4 dni.. ja nie miałem problemu 2 sety wojenne 3 dni.. klasowe ? niby pali wbiłem all itemki na 150 1st, 12 z nich od 1-4 nie spaliło ani razu. Ogólnie mam 2x full is, runy full, eq wojenne/klasowe/exp full, zostało zrobić 4 misje do biologa i pasywki z 18PKT na 20.. nie wydajać ani zl na is/yang..

Teraz o invori.. serwer pod hajs ....i niech ktoś powie ze nie, może dla Ciebie nie, ale ktoś musi to kupić za zl, sprzeda i zarobi na eq... W kwesti prezki,  Invoria s1, Invoria s2, Invoria s1 rework, to już 3 odsłona, a każdy wie ze wiele się nie różnią. Revios, Revios rework, Baria niczym nie wadząca, bo nie jest to ani Surka, ani nikogo kto ma tutaj zakaz publikacji, nie jest pod hajs. I ma zakaz publikacji, jak to jest ? 

Prosił bym o podanie jakiś powodów a nie ( Pod hajs, no matko jezusowa, ogarnijcie jakiegoś kidmoda co to wyjaśni w pełnej składni zdania, nie "nie wolno") poziom inteligencji na poziomie listwy przypodłogowej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...