Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EASY] EliteSF - Nowa wersja !

NeverTrueRIP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dałem najnowsze SWF z zakładką dr abawuwu (ten licznik muszę naprawić nie liczy i 20 razy jak zakręcę i potem jak przycisniesz błąd)  petów nie ma może będą 

Zapraszam na serwer sfgame na nowej wersji

logo.jpg

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dałem najnowsze SWF z zakładką dr abawuwu (ten licznik muszę naprawić nie liczy i 20 razy jak zakręcę i potem jak przycisniesz błąd)  petów nie ma może będą 

Dostałeś bana to nie powinieneś z tego forum korzystać . Każdy twój serwer to gotowiec i reklamujesz swoje gówno na popularnych serwerach :)

banner.png

Opublikowano

Dostałeś bana to nie powinieneś z tego forum korzystać . Każdy twój serwer to gotowiec i reklamujesz swoje gówno na popularnych serwerach :)

Serwer się trochę poprawił, ale skoro to jest gotowiec i gówno, czekamy na twój lepszy :)

Siea siea.

Opublikowano

Byłem dziś na tym serwerze : 

Bug w karczmie nie da sie przewijać misji za grzybki , po drugie bug w strefie mrosku .

Jakbyś mógł to skombinuj pliki do petów bo gram na innym serwie jest to samo co u ciebie ale bez lagów i wszystko działa , petami byś sie wyróżnił

Opublikowano

Byłem dziś na tym serwerze : 

Bug w karczmie nie da sie przewijać misji za grzybki , po drugie bug w strefie mrosku .

Jakbyś mógł to skombinuj pliki do petów bo gram na innym serwie jest to samo co u ciebie ale bez lagów i wszystko działa , petami byś sie wyróżnił

Było czytać fb :) poza tym wystarczy kliknąć pomiń i następnie anuluj i ci zalicza misje. strefa mroku odbugowana, sprawdzałem :P

a co do petów, może ty skombinujesz? aktualnie chyba 2 serwery to mają i raczej za darmo tego nie dadzą bo są to aktualnie unikalne skrypty za które mogą chcieć pareset zł.

@Edit DLA UŁOMNYCH DODAM ZA NeverTrueRIP

- Strefa Mroku została naprawiona i działa jednakże exp leci jak za zwykłe lochy

- Karczma dalej jest zbugowana ale wystarczy kliknąć pomiń a następnie anuluj żeby zaliczyło misję

- Pety to aktualnie unikalny skrypt i raczej zbyt szybko się nie pojawią a nawet jeśli będzie trochę bugów (trochę to mało powiedziane :D)

Siea siea.

Opublikowano

@demonic - po co ci łucznicy? bitwy i tak nie działają

b ) tak jest aktualnie w każdych plikach na wersji (1072)

@Blox35 - wymień internet tylko tobie laguje

@RoxiKoksi Nie bo

a) by zasłaniał czat gildii

b )po co?

c) byłby spam

d) kolejna rzecz do ogarniania przez admina, niech najpierw zajmie się bugami

e) to i tak by nic nie wniosło, bez tego czatu troche to dodaje uroku rozmowa normalnie z członkami gildii, no chyba że jest się w prolandzie który zaraz spadnie dzięki nam:P + masz poczte...

Siea siea.

Opublikowano

można zrobić czat na osobnej stronie ... chyba by to rozwiązało wszystkie problemy z lagami ze spamem i zasłanianiem czatu gildii gdzie i tak nic sie nie dzieje 

Opublikowano

można zrobić czat na osobnej stronie ... chyba by to rozwiązało wszystkie problemy z lagami ze spamem i zasłanianiem czatu gildii gdzie i tak nic sie nie dzieje 

no nie wiem, u mnie się dzieje bo jest 47 ludzi aktywnych :)

Siea siea.

Opublikowano

te logo facebook przeniose jeżeli macie problemy na górę :) u mnie wygląda to nawet nawet co do serwa to 

Resource Limit Is Reached

Albo zopierdalam host albo przeniose na inny host ale zaraz bd działać co do online jest w luj

logo.jpg

Opublikowano

Twój serw to gówno postawiony na plikach zeusa z domeną .pl z nazwa.pl na rok a potem zamkniesz bo nie bd cie stać a hostuje ci tego gotowca vior.pl zapewne tak jest.

Co do serwa:

host ma DDoSy blutu.pl

logo.jpg

Opublikowano

Nie działa mi .... usun to... http://screenshot.sh.../odCHwHbeNQJGC  bo mi nie wejdzie na WIN 7/10 na przegladarkach firefox/safari/chrome nie moge tego zamknac...

Opera? nikt nie zamierza dostosowywać serwera pod ciebie

po 2. usuń historię/ciasteczka raczej nie ma takich cudów bo sam na chromie gram

Siea siea.

Opublikowano

Napraw:

-Zapisywanie

-Strefę mroku

-Statystyki przeciwników w wieży (od 86 poziomu do 100)

-Salę rycerską, atakowanie, więcej expa za akademię

-Portal

-Pomijanie

-Ordery

-Opis

-To ''coś'' ( nie wiem jak się to nazywa) pokazujące pozycje

Co do serwera to serwer dobry, ale wymaga dopracowań i naprawienia bugów.

Opublikowano

Napraw:

-Zapisywanie

-Strefę mroku

-Statystyki przeciwników w wieży (od 86 poziomu do 100)

-Salę rycerską, atakowanie, więcej expa za akademię

-Portal

-Pomijanie

-Ordery

-Opis

-To ''coś'' ( nie wiem jak się to nazywa) pokazujące pozycje

Co do serwera to serwer dobry, ale wymaga dopracowań i naprawienia bugów.

łatwo ci mówić napraw, skoro to takie łatwe czemu sam nie pobierzesz sobie plików marcela i nie zrobisz serwa?  jak zrobisz chociażby dobry exp za akademie to ci k... pogratuluję.... aktualnie wszystkie serwery na nowej wersji mają takie problemy bo po prostu nie ma prawidłowych plików....

Siea siea.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...