-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
DrwaluPL
DrwaluPL
Mojej mamie strasznie zacinał się laptop (Acer). Jako, iż ma go już ponad 2 lata i ani razu nie był przeinstalowywany ani nic z tych rzeczy to powiedziałem, że mogę jej to zrobić. Oczywiście najlepiej by było gdyby wszystkie dokumenty zostały (jest w zarządzie OSP) jak prosiła tak zrobiłem. Nie chciałem go reinstalować więc na początek spróbowałem tzw "Odświeżenia systemu" niestety po odświeżeniu black screen tylko myszka i nie działa ctr+alt+del. Nie chciało mi się w to bawić więc poszedłem w reinstall. Przez ok. Tydzień wszystko działało spoko, jednak po jakimś czasie lapek zaczął mulić jeszcze gorzej niż przed reinstalem, po czym przestał. Warto wspomnieć, że wszystkie stare pliki zgrałem na osobną partycję na jej dysku. Dziś rano przy włączeniu laptopa wszystko niby działa ale przy kliknięciu np. zmiany języka laptop się zacina, albo gdy próbuję włączyć jakiś folder/mój komputer... przed chwilą wyskoczyło, że proces nie odpowiada i ekran zrobił się jakby za mgłą. Pytanie brzmi: Co zrobić?
Myślę, że opisałem problem wystarczająco i sorki, że się tak rozpisałem, liczę na pomoc!
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.