Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grami win xp

1ooPrOYT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, spalil mi sie ostatnio laptop i mam teraz stary komputer.

Problem polega na tym, ze nie odpala mi sie metin2 minecraft terraria<-- tylko te gry testowalem najbardziej interesuje mnie metin.

Wyskakuje komunikat "Wystąpił problem z aplikacja metin2client.bin i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty"

I z każdą grą internetową która próbuje odpalić oprócz kur Tibii -.-

Need for speed mostwanted także działą...

Prosze o pomoc.

Apsik

Opublikowano

To moze sformatuj tego XP'ka i MOZE bedzie wszystko cacy?

==== OBECNA SPECYFIKACJA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

CPU: AMD FX-6300 X6     GPU: Nvidia GeForce MSI GTX 750Ti 2GB GDDR5                PSU: SilentumPC Vero L1 500W 80Bronze PLUS     MOBO: ASUS M5A97-PRO R 2.0 [AM3+]     RAM: GoodRam 2X4GB 1333MHz CL9      HDD: 1TB SEAGATE 7200RPM/s  
PC CASE: SilentiumPC Regnum RG1w       CPU COOLER: SilentiumPC Fera III v.2 

==== SPRZĘT POZA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

MONITOR: LG FLATRON W2241S 60Hz (@71Hz) MONITOR #2: LG 24M45 60Hz KEYBOARD: Natec Genesis RX22     MOUSE: A4TECH Bloody Sniper ZL5     MOUSEPAD: A4Tech Bloody B-070   

Potrzebujesz gotowki w GTA Online?http://araboooo.weebly.com

Opublikowano

Po pierwsze chciałbym przypomnieć, że na tym forum pomoc jest darmowa, a co za tym idzie dobrowolna.

Po drugie jak Ci się coś nie podoba możesz śmiało udać się do najbliższego serwisu i wyłożyć im parę dyszek na ladę, niech się bawią.

Po trzecie wybacz, że nie każdy potrafi już pomóc przy czymś co umarło 2 lata temu, a żyło od 2001 roku. Halo, mamy 2016, teraz pracuje się na 7/8/10, nie nasza wina, że wyciągnąłeś trupa z grobu.

Na paru forach, a nawet u nas paru osobom pomogło odpalenie metina przez obejście.

1.ODTWÓRZ NOTATNIK
2.WPISZ W POLU "metin2client.bin"
3.ZAPISZ JAKO "metin2client.bat"
4.WRZUĆ TO DO FOLDERU Z METIN2M.
5.ODPAL METKA PRZEZ PLIK , KTÓRY STWORZYŁ SIĘ PRZEZ NOTATNIK ;P
6.CIESZ SIĘ GRĄ.

Źródło: http://www.mpcforum.pl/topic/359627-problemmetin2clientbin/?p=2553971

P.S. na tekst "nie ma prawdziwych informatyków, bo nie potrafią mi naprawić gry :(((( (dop. Wolen)" śmiechłem gromko.

Opublikowano

Dopowiadać to możesz do swoich słow, nie przekręcaj moich ;) Także prosze usuń ten cytat.

A napisałem tak, bo to prawda każdy szanowany informatyk powinien działać na każdym systemie operacyjnym więc Ty na to wygląda nie nadajesz sie na moderatora, a nawet na kidmoda tego subforum :D

Cyaa

P.S Faktycznie, prawdziwy z Ciebie janusz wśród programistów haha :(

Apsik

Opublikowano

Jak już dyskutujemy.

Po pierwsze, jasno jest napisane dopowiedzenie, po drugie tak to można odebrać. Znerwicowane dziecko (?) nie może odpalić gry, nikt nie potrafi mu pomóc, więc narzeka na wszystkich dookoła.

A napisałem tak, bo to prawda każdy szanowany informatyk powinien działać na każdym systemie operacyjnym

Jesteś taką osobą lub masz z takimi do czynienia skoro tak uważasz? Dlaczego więc piszesz o pomoc tutaj, zamiast iść do "szanującego" się informatyka?

więc Ty na to wygląda nie nadajesz sie na moderatora, a nawet na kidmoda tego subforum

Nie grzeszysz umiejętnością czytania, prawda? Moderator N. Programisty

P.S Faktycznie, prawdziwy z Ciebie janusz wśród programistów haha :(

Programista =/= informatyk, ale chyba tak obeznanej osobie w tym temacie nie muszę tłumaczyć tej jakże subtelnej różnicy, prawda :)?

Spróbowałeś rozwiązania z obejściem czy dalej czekasz na "szanujących" się informatyków? A może powinienem użyć określenia archeologów?

Opublikowano

Jak widać gracze metina zasługują słusznie na swoje miano i pogardę na forum z powodu braku samodzielnego myślenia. 

Człowieku, problem masz z grą a nie z systemem, więc jakikolwiek informatyk ma tu gówno do powiedzenia skoro nie gra w tą grę. 

Wracaj sobie na forum gry szukaj sam rozwiązań bo za ciebie nikt nie będzie specjalnie przeglądał tematów w tamtym dziale by poszukać rozwiązania. Zresztą jedno dostałeś i jak widać masz to w dupie 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Forum gry antaris, hmmm czyżby to właśnie było mpcforum? :D

@2xup wiem ze to dopowiedzenie nieuku chyba napisałem, że dopowiadać to sobie możesz do swoich słów a nie do moich inteligencja to ty nie grzeszysz :D

Tylko chłopcy na poziomie gimnazjalistów (nie kreci mnie określenie gimbus) wyzywają od dzieci no wiec halo :D

@up Myślisz, że nie próbowałem obejścia? Poza tym jak byk napisane jest, że nie tylko z metinem jest problem lecz z każdą  inną grą internetową prócz tibii która nie używa binarki, nie wiem jak z minecraftem bo nie gram w tą gre.

P.S. Jak już tak potraficie wyzywać, czy próbujecie wgnieść człowieka w ziemie to chociaż róbcie to z rozwagą. ;) Pozdrawiam

Apsik

Opublikowano

Nie mam pojęcia co to jest antaris , pewnie większość działających tu w dziale też. 

Skoro jest problem z innymi grami to w systemie jest problem z brakującymi albo niewłaściwymi sterownikami, niestety XP nie posiada czasami  wsparcia dla aktualnych i wymaganych w grach sterowników. To sobie sprawdź sam dla każdej gry jakie ma wymagania. 

Po sprawdzeniu wyszło że to metin jakiś robiony prze PROGRAMISTÓW z działu forum TEJ GRY a nie z forum związanym z programowaniem, czyli problem należy rozwiązać na forum gry 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...