Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić Huawei Mate 8?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupić huawei mate 8, budżet mam do 2200, czy ta aukcja niżej jest w 100% orginalna? sprzedajacy wydaje sie byc wiarygodny, duzo wystawionych telefonow,  pozytywne komentarze

http://allegro.pl/huawei-mate-8-6-32gb-dual-grey-wys24h-gw24-i6293615897.html

P.S nie pytam czy ten telefon polecacie czy znajde cos lepszego - 90k w antutu 6" wyswietlacz i dobra bateria mi wystarczają ;) 

Pozdrawiam.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Wygląda ok. W opisie nie dopatrzyłem się żadnych "krzaków", więc jak coś się nie będzie zgadzało to śmiało będzie można ubiegać się o zwrot, a w najgorszym wypadku o interwencję allegro ze względu na produkt niezgodny z opisem. Osobiście wątpię, żeby coś takiego miało miejsce, sprzedawca 3k pozytywów i zarejestrowana DG.

Opublikowano

FV marża - licz się z tym, że możesz nie mieć gwarancji.

Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

FV marża - licz się z tym, że możesz nie mieć gwarancji.

Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka

Wlasnie, czym sie różni ta fv marża od zwyłej faktury? p.s w opisie pisze ze gwarancja producenta.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Sprzedawca odprowadza podatek tylko od marży. Czyli jak kupił telefon za 2000zł, sprzedaje Ci za 2200 to odprowadza podatek od 200zł, a nie od 2200. Skoro jest napisane, że gwarancja producenta to raczej tak jest, opis na allegro rzecz święta :P. Zawsze możesz się dopytać gdzie możesz realizować ew. gwarancje itd.

Opublikowano

Huawei oficjalnie poinformował, że nie honoruje fv marża przy gwarancji. Ja bym do końca opisom z allejanusza nie ufał ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...