Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Delirium Last Chaos

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Delirium Last Chaos 

Raty:

Typ serwera: Old-School

Exp: x25

Drop: x10

Affinity: x10

Cap: 90

Dodatkowe info:

• W secie 87lvl jest 30% casta.
  • Na serwere znajduje sie prawdopodobnie 'anti-dupe system'.
  • Na serwerze siedzi dziennie okolo 60-80osob. 

Strona:

http://www.deliriumlc.com/

Video:

Polecam!

Opublikowano

Jak z ulepszaniem? Dużo osób gra?­

Aktualnie jest 55 osob. Ulepszanie jest 100% :)

Opublikowano

Graja jacyś polacy ??? 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Graja jacyś polacy ??? 

Malo ale graja :P

Opublikowano

ulepszanie nie jest 100%, ale szansa zwiększona, do tego jakiś bug jest bo 50 razy z rzedu miałem +1, -1, +1, -1  o.O

Niema 100% moj blad ale niema opcij zeby spalilo :)

Opublikowano

jakas polska gildia ? :D

pobieram i dam edit jak sie klika na tym serwerze

@edit: eh..strona nie dziala 

Bo serwer niedziala xD

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, taki mały powrót do początków PL, seciki b6e, exp na duszach. Jedyna wada ze jest strasznie niestabilny, często nie da się zalogować ale ogólnie jak najbardziej na + :)

Opublikowano

Codziennie coraz wiecej graczy, często eventy, widac ze serwer się rozwija cały czas.

A jak ze stabilnością serwera ?

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Codziennie coraz wiecej graczy, często eventy, widac ze serwer się rozwija cały czas.

Od piątku już ok, nawet w godzinach wieczornych co wcześniej było problemem.

Opublikowano

Chyba wykrakałeś Strona padła xD 

Mój komputer:

Opublikowano

Chyba wykrakałeś Strona padła xD

Hahahah możliwe :D w każdym razie serwer działa cały czas, z gry nie wywaliło.

Opublikowano

Z tego co widzę to serwer dość niestabilny, chciałbym przetestować, ale przez cały dzień nie ma możliwości aby się dostać do gry, a szkoda... Nie wróżę mu zbytniej kariery, bo raczej ciężko aby przetrwał, nie mając dobrych zabezpieczeń, chociaż mam nadzieję że się mylę, bo osobiście tylko na takie oldschool'owe serwery czekam a nie jakieś wymysły z lvl-cap 250... 

Opublikowano

Z tego co widzę to serwer dość niestabilny, chciałbym przetestować, ale przez cały dzień nie ma możliwości aby się dostać do gry, a szkoda... Nie wróżę mu zbytniej kariery, bo raczej ciężko aby przetrwał, nie mając dobrych zabezpieczeń, chociaż mam nadzieję że się mylę, bo osobiście tylko na takie oldschool'owe serwery czekam a nie jakieś wymysły z lvl-cap 250... 

Pobrałem z ciekawości i się bardzo zawiodłem Już na samym starcie z 20 botów tytanów stało obok siebie Co odrazu odrzuca na sam ich widok . Max lvl 90 hmm Może i fajnie tylko szkoda że na 1 platynie wbijasz 80 lvl Zależy od postaci . Osobiście nie polecam serwera Więcej zabawy jest na globalu A exp porównywalny 

Mój komputer:

Opublikowano

Pobrałem z ciekawości i się bardzo zawiodłem Już na samym starcie z 20 botów tytanów stało obok siebie Co odrazu odrzuca na sam ich widok .

Ja tam na żadnym kanale takiego czegoś nie widziałam, bo co po co komu boty, skoro cash jest za vote, a nie za czas online? Co za typ  xD

Opublikowano

Pobrałem z ciekawości i się bardzo zawiodłem Już na samym starcie z 20 botów tytanów stało obok siebie Co odrazu odrzuca na sam ich widok .

Ja tam na żadnym kanale takiego czegoś nie widziałam, bo co po co komu boty, skoro cash jest za vote, a nie za czas online? Co za typ  xD

Na k1 Na starcie przy lisach  same tytany stoja nicki przeróżne: hjhqh itp Tak samo w Dratan widziałem poza miastem Wystarczy sprawdzić 

Mój komputer:

Opublikowano

Pobrałem z ciekawości i się bardzo zawiodłem Już na samym starcie z 20 botów tytanów stało obok siebie Co odrazu odrzuca na sam ich widok . Max lvl 90 hmm Może i fajnie tylko szkoda że na 1 platynie wbijasz 80 lvl Zależy od postaci . Osobiście nie polecam serwera Więcej zabawy jest na globalu A exp porównywalny 

Na serwerze jest duzo graczy aktywnych , wiekszosc z nich to francuzi/hiszpanie albo wlosi. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...