Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Delirium Last Chaos

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie wiem czy taki stabilny ten Delirium, mimo wielu prób od 3 dni nie znalazłem możliwości aby na nim zagrać, ciągłe problemy z dostaniem się na serwa, no i ciągłe ataki DDOS....

Opublikowano

Nie polecam Sunrise, godzina grania, 10 cashu -,- leci po 5 za 30 minut, covey po 500 cashu ( 25 godzin AFK zeby durny cover dostac ) zabilem z 1000 mobkow i ani jednego HS, gold leci jak krew z nosa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie polecam Sunrise, godzina grania, 10 cashu -,- leci po 5 za 30 minut, covey po 500 cashu ( 25 godzin AFK zeby durny cover dostac ) zabilem z 1000 mobkow i ani jednego HS, gold leci jak krew z nosa.

A na tym serwerze ?? W 1 dzień wbijasz max lvl Full kamienie i Set max + Jak się spręży dupsko 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

A na tym serwerze ?? W 1 dzień wbijasz max lvl Full kamienie i Set max + Jak się spręży dupsko 

Niema tak latwo. Chyba musialbys cash kupic zeby miec wszystko jednego dnia.

Opublikowano

Dwa dni na dwa konta zeby miec wiecej cashu za vote i wbije sie cap, ogarnie sprzęt a nawet party b6. Mi się udało więc idzie to zrobić. Gorzej wygląda sprawa jezeli chodzi o tytuł, ale to pare dni i jest.
Najgorzej według mnie wyglada sprawa z sockketami i kamieniami, ale jak wszystko jest to też do ogarniecia.

Zapraszam wszystkich na server bo na prawdę jest warty poswiecenia czasu. 
Jeszcze nie wiem jak wyglada pvp bo musze ogarnac cargi w secie, ale widzialem ze ludzie maja po 60k hp prawie wiec moze byc tak ze pvp bedzie wygladac 5 va 1. 

ubh6c.png
Opublikowano

61359c25e9af3879med.jpg

Piękne początki Nie miałem kiedy wrzucić 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Dwa dni na dwa konta zeby miec wiecej cashu za vote i wbije sie cap, ogarnie sprzęt a nawet party b6. Mi się udało więc idzie to zrobić. Gorzej wygląda sprawa jezeli chodzi o tytuł, ale to pare dni i jest.

Najgorzej według mnie wyglada sprawa z sockketami i kamieniami, ale jak wszystko jest to też do ogarniecia.

Zapraszam wszystkich na server bo na prawdę jest warty poswiecenia czasu.

Jeszcze nie wiem jak wyglada pvp bo musze ogarnac cargi w secie, ale widzialem ze ludzie maja po 60k hp prawie wiec moze byc tak ze pvp bedzie wygladac 5 va 1.

Jak pobiore to sie odezwe na servie w sprawie gildii :) Nick HardStyleX lub LikeRed

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam dość nietypowy problem odnośnie tego serwera, po wyłączeniu antywirusa i firewall'a client przestał się "żreć" z avastem, lecz nie da się po prostu zalogować do gry. Wyskakuje komunikat:: inavlid password, ale haslo jest dobre gdyż na stronce mogę się bezproblemowo zalogować... Miał ktoś podobny problem lub ma jakiś pomysł co może być przyczyną? Jeśli chodzi o pliki gry itp. to raczej wszystko jest w porządku, bo pobierałem clienta dwukrotnie ^.^. Chyba bana nie dostałem skoro mogę się zalogować na stronie, a ponadto jeszcze tam nie grałem :/ Jeśli chodzi o Staff, to pisałem do nich ale admin najprawdopodobniej nie mówi po angielsku, a reszta nie umie mi najwyraźniej pomóc skoro nie raczą nawet odpisać...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś tu jeszcze? 

Mój brat i ja przelotnie 

Mój komputer:

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...