Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam imetin bo jest stary po za tym ma wiele błędów kiedyś kupiłem coś z isa nie otrzymałem tego w grze a nawet jezelli to znikalo na drugi dzień administracja miala na to wyjebane oddawala a na drugi dzien i tak tego nie bylo bez sensu serwer 

Opublikowano

Lucky,
JESTEŚ ZEREM, BYŁEŚ ZEREM I BĘDZIESZ ZEREM :)

Od samego początku byłeś jak je*any rak. Powiem ci ze w końcu ktoś cie wycisnął pecie.
Co do ty ss'ów to tak tych itemów już dawno na serwerze nie ma... LUDZIE KUR... SŁUCHAJCIE GO A W ZIMIE NA BOSO BĘDZIECIE CHODZIĆ 

a ty Lucky dostałeś bana i teraz oczerniasz serwer na MPC Forum? Już sobie nie pograsz na tych swoich żałosnych kontach
odpuść sobie bo robisz z siebie naprawdę takiego RAKA

To tyle...
Imetin teraz jest normalnym serwerem jak każdy inny.

Opublikowano

Lucky,

JESTEŚ ZEREM, BYŁEŚ ZEREM I BĘDZIESZ ZEREM :)

Od samego początku byłeś jak je*any rak. Powiem ci ze w końcu ktoś cie wycisnął pecie.

Co do ty ss'ów to tak tych itemów już dawno na serwerze nie ma... LUDZIE KUR... SŁUCHAJCIE GO A W ZIMIE NA BOSO BĘDZIECIE CHODZIĆ 

a ty Lucky dostałeś bana i teraz oczerniasz serwer na MPC Forum? Już sobie nie pograsz na tych swoich żałosnych kontach

odpuść sobie bo robisz z siebie naprawdę takiego RAKA

To tyle...

Imetin teraz jest normalnym serwerem jak każdy inny.

Hehe zabawne. zakładacie ciągle nowe konta, po 2-3 posty macie i myślicie że ktoś to łyknie? :( załosne

Czysta prawda co pisze, tak samo jak film na YT - fifolski nieźle się popłakał po tym filmie bo wkońcu ludzie mowią prawde.

Chcecie zarabiać na serwerze - spoko ale UCZCIWIE a nie dzieciom dajecie prawa i rządzą :)

Czy ktoś po za obrażaniem mnie napisze COKOLWIEK konstruktywnego?

Nie - bo sami wiecie ze imetin to banda oszustów a administracji i tyle.

złodziej na złodzieju - niedługo i My wrzucimy FILM na YT - tam poznacie dokładniej administracje

a co do bana - to nie pogram,. szkoda ze gre skonczyłem w lutym a bana w maju dostałem xdddddddd

jesteście tak żałośni że każdy z was ciśnie :)

zapraszam na YT

https://www.youtube.com/watch?v=MQX0KtTwmFA

Tu macie troche prawdy. My dorzucimy w nastepnym czasie więcej INFO - a dzieci których zyciem jest imetin plus oszustwa niech dalej płaczą!!

ELO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...