Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pamiętam jak grałem na iMetinie i tenior mi perma wpierdolił bo kutafony od Tasiora w isa zajebali 800 zł i poprosili żeby mnie z gry wyjebał bo ich napierdalałem jak dziki. Ahh to były czasy. Pozdro Karol no hurt feelings.

Nie wiem o czym jest ten post bo nie spałem 30h i mi się czytać nie chce ale o itemach z Navi wie każdy kto na imetinie od początku gra.

Majza porobił itemy z Navi bardzo bardzo dawno temu i do dzisiaj są na serwerze. Przecież majkimazury turniej pvp w nich wygrał bo sam się bransa z navi chwalił xD A mario też swoje dopierdolił, jak uda mi się znaleźć to nawet wrzucę ss-y jak mario mi itemy z navi na handlu pokazywał co na prywatnej postaci je trzymał. (Pozdro Mario jak będę w Polsce to litra obalimy jak za dawnych czasów).

Opublikowano

Mam działającego fish bota do iMetin pisać priv i też znam pare bug ale szkoda strzępić r.yj.a na to bo to patologicznty serwer z dodatkiem sera z pod napleta  

Opublikowano

Widać ss-y z testowego masz :)

Brak nazwy oraz daty? Bo to testowy haha :D

Nadal z siebie błazna robisz <333

Fajny nick anonimie tam na imetinie też nie masz dużo do gadania no jesteś petem albo Multi Kontem Bo nie masz odwagi przyznać się ! Zdjęcia z Mapy Handlowej nie udowodniły Ci niczego , trudno najwyżej jesteś za głupi pojąć to co się dzieje . A tak poza tym idź na s3 tam się nadajesz .  Razem z Gildią o Nazwie : 'Parówczaki' Nikogo nie pozdrawiam .

Opublikowano

Widać ss-y z testowego masz :)

Brak nazwy oraz daty? Bo to testowy haha :D

Nadal z siebie błazna robisz <333

Założył sobie kilkadziesiąt postaci o takich samych poziomach na tym testowym?

Żeby było bardziej przejrzyście dodał też takie same nazwy postaci?

Jesteś żałosny.

A jeżeli chodzi o serwer iMetin

To jest najgorszy serwer tej gry.

Nikt normalny nie zaloguję się na niego,a tym bardziej na nowy projekt,ściągniety z gotowca.

Administracji,tam nie ma są fajansy i balasty,które ten serwer niszcza.

Opublikowano

Mam działającego fish bota do iMetin pisać priv i też znam pare bug ale szkoda strzępić r.yj.a na to bo to patologicznty serwer z dodatkiem sera z pod napleta  

podaj mi link do fish-bota

Opublikowano

Screeny z testowego, słabo.
Informacja o serwerze (niebieski napis pod radarem na którym pisało testowy) zasłoniona przez okno z EQ.
Taka sytuacja na każdym screenie.
Przypadek ? Nie sądzę :)

Pozostałe 2 ssy są prawdziwe. Unikaty rzeczywiście pojawiły się na serwerze po jednej akcji z bazą danych.

Takich screenów było więcej (przedmiotów też) ale zostały usunięte (brakuje daty bo było to przed turniejem PvP)

Słaba próba Panie LuckyLucky. Miałem Ci zdjąć tego bana bo podobno jak Twój kolega sprzedawał ekwipunek i pisał że zamykamy serwer nie było Cię w domu. Ile w tym prawdy nie wiem, ale szkoda że tworzysz takie tematy. Trzeba mi było wysłać SSy na Twoją niewinność na PW.

@RedViceVersa

Znowu wróciłeś.

Szkoda że więcej czasu poświęcasz na pisanie postów z tego konta i grę w metina (w czołgi też się gra) niż swojej rodzinie.

Może i Twoje wypowiedzi na różne tematy z Facebooka warto opublikować? ;)

f.png

Opublikowano

Screeny z testowego, słabo.

Informacja o serwerze (niebieski napis pod radarem na którym pisało testowy) zasłoniona przez okno z EQ.

Taka sytuacja na każdym screenie.

Przypadek ? Nie sądzę :)

Pozostałe 2 ssy są prawdziwe. Unikaty rzeczywiście pojawiły się na serwerze po jednej akcji z bazą danych.

Takich screenów było więcej (przedmiotów też) ale zostały usunięte (brakuje daty bo było to przed turniejem PvP)

Słaba próba Panie LuckyLucky. Miałem Ci zdjąć tego bana bo podobno jak Twój kolega sprzedawał ekwipunek i pisał że zamykamy serwer nie było Cię w domu. Ile w tym prawdy nie wiem, ale szkoda że tworzysz takie tematy. Trzeba mi było wysłać SSy na Twoją niewinność na PW.

@RedViceVersa

Znowu wróciłeś.

Szkoda że więcej czasu poświęcasz na pisanie postów z tego konta i grę w metina (w czołgi też się gra) niż swojej rodzinie.

Czemu nic się nie wypowiedziałeś o Fish Bot i Bug'u z DT ???

i Przede wszystkim Bugu który niszczy i będzie niszczył ten serwer z Czarowanym Ostrzem 

Pozdrawiam Multi Nyxor który dostał bana na ts ;-)

Opublikowano

To jest opinia starego chłopa który zatrzymał się w rozwoju na poziomie 16 gówniarza.

Jak by skączył grę wiele miesięcy temu to miał by wyj*ebane na tego bana. Lecz widocznie bardzo go boli to że wisi na pręgieżu. Opinia jego jest pisana przez pryzmat uczuc które zraniły jego serduszko :(. Warto również wspomnieć że ze zdaniem tego gracza nikt się nie liczył po za Nyxorem i kilkoma pachłkami z jego liściastej gildi. Wszyscy mówili inaczej ale to zawsze on miał racje :D :D ; DGwarantuje wam że gdyby nie dostał tego bana nawet słowa złego by tu nie napisał.

Dawaj pośmiejemy się :D :D

A tu kilka zdań z aimetina o nowym błaźnie MPC.

Lucky Ty moj przyjacielu odu serca. Po c**j chcesz zeby Ci odbanowali konto, przeciez podobno nie grasz na tym "syfie" wiec nie rozumiem co Ci da ub postaci. Po co te wszystkie afery na mpc forum czy tutaj, robiąc to, robisz z siebie błazna. Taka mała rada ode mnie; Miej wyjebane na to i znajdz sobie dziewczyne (ew chlopaka, nie wiem co wolisz),bo w wieku 26 lat bez 2-giej polowki to takie troche przykre.

Oj kolejny temat xD.. A taka ładna pogoda za oknem.  :awesome: A no tak zapomniałem , Jedni mają po 26 lat i ich życiem jest gra , a inni leża teraz na plaży z własną kobietą . 

Czas otrzeć łzy i spojrzeć w lusterko , taka mała rada panie Laki Luku , rączka długo nie pociągnie  :( ...

PS. Kiedy znowu wpadniesz na browara do Nowego Sącza , bo ostatnio spóźniałeś się jakieś 2h  :( ... Wiem rozumiem korki na mieście, ale ja już musiałem wracać  :(

A to od takiego imetinowego nalogowca :D

Lucky jesteś idiotą do n-tej potęgi , wyzywasz mnie że nikt mnie nie chcę oglądać a pomimo nie częstego nagrywania z 90 widzów zrobiło mi się 340 i ludzie proszę żebym coś wstawił. Dla mnie jesteś przegrany tutaj powinieneś wynieść się z stąd z honorem zamiast rozgrzebywać twój ulubiony temat unikatów . Człowieku czy ty byłeś chociaż raz na dworze czy twój debilny mózg do końca już się tak zlasował że pierdolisz ciągle jednym i o tym samym ? 

Najlepsze jest to że pomimo tego że nie grasz od paru miesięcy ciągle obsmarowujesz serwer jakby ci rozbił 30 letnie małżeństwo i opluł grób rodziców.

Wiem że każdy może robić co mu się podoba ale szczerze przeginasz wszystko co możliwe począwszy od walczenia z Hiszpanem o unikaty poprzez obsmarowywanie serwera na mpc forum . 

I MAM WYJEBANE NA TO ŻE MNIE KTOŚ ZGLOSICIE WYSTARCZY ŻE ZAPLACE 100 KP ZEBY MI ZDJĄĆ WSZYSTKIE OSTRZEŻENIA ZA REKLAMY. DZIEKUJE MAM NADZIEJE ŻE PIESKI LUCKIEGO MNIE ZGLOSICIE ESSA KASTRAT 

,
Opublikowano

Żałosne, ss'y z testowego... Daty, godziny pewnie nie masz? Hahahaha  xD  xD  xD

demi.png

It's better to be hated for what you are than to be loved for what you're not.

Opublikowano

Lucky po co Ci odbanowana postać skoro nie grasz na iMetinie? (cytat z jego sygnatyurki z forum iMetina)

11729260594956742372.png

Wiesz nie wystarczy umieścić czegoś takiego w sygnaturce tylko trzeba najpierw to zrobić, przyznaj się w jakim wstanie wchodziłeś na TS'a :)

Ban Cię boli aż tak mocno? Trzeba było przeczytać regulamin a później udostępniać pasy do swoich kont, myślisz, że jak zrobisz dramę na MPC to coś Ci to da, masz racje pisanie tu tematów jaki to iMetin nie jest da Ci jedynie to samo co na forum iMetina czyli ośmieszenie pajacu.Co do twojej wypowiedzi w treści tematu napisałeś, że kilka osób się wypowie z iMetina, jacy gracze? Twoi znajomi z Oblivious? (Oczywiście nie wszyscy, inni umieją odchodzić z szacunkiem do innych i do serwera na którym przegrali tyle czasu, no ale zawsze sie znajdzie jeden napinacz który wszystkich weźmie na swoją strone i wmówi im coś) Pomyśl czasem co robisz i wychodź częściej z domu.

Ps:Skoro udostępniasz pasy to licz się z tym, że ktoś zawsze może pisać coś takiego z twojej postaci ale najlepiej wmawiać komuś, że to ktoś zrobił bo sie nie potrafisz przyznać do własnego błędu liściu :)

A to dla Ciebie na pocieszenie :yay:

52846510316320952289.png

Ps2: 

"Z kim przestajesz, takim się stajesz", powodzenia z nowymi znajomymi(serwerowe płaczki i napinacze)

Ps3:Mały prezent od starych graczy iMetina.

——————/´ ¯/)
—————--/—-/
—————-/—-/
———--/´¯/'--'/´¯`•_
———-/'/--/—-/—--/¨¯\
——--('(———- ¯~/'--')
———\————-'—--/
———-'\'————_-•´
————\———--

Opublikowano

Lucky po co Ci odbanowana postać skoro nie grasz na iMetinie? (cytat z jego sygnatyurki z forum iMetina)

11729260594956742372.png

Wiesz nie wystarczy umieścić czegoś takiego w sygnaturce tylko trzeba najpierw to zrobić, przyznaj się w jakim wstanie wchodziłeś na TS'a :)

Ban Cię boli aż tak mocno? Trzeba było przeczytać regulamin a później udostępniać pasy do swoich kont, myślisz, że jak zrobisz dramę na MPC to coś Ci to da, masz racje pisanie tu tematów jaki to iMetin nie jest da Ci jedynie to samo co na forum iMetina czyli ośmieszenie pajacu.Co do twojej wypowiedzi w treści tematu napisałeś, że kilka osób się wypowie z iMetina, jacy gracze? Twoi znajomi z Oblivious? (Oczywiście nie wszyscy, inni umieją odchodzić z szacunkiem do innych i do serwera na którym przegrali tyle czasu, no ale zawsze sie znajdzie jeden napinacz który wszystkich weźmie na swoją strone i wmówi im coś) Pomyśl czasem co robisz i wychodź częściej z domu.

Ps:Skoro udostępniasz pasy to licz się z tym, że ktoś zawsze może pisać coś takiego z twojej postaci ale najlepiej wmawiać komuś, że to ktoś zrobił bo sie nie potrafisz przyznać do własnego błędu liściu :)

A to dla Ciebie na pocieszenie :yay:

52846510316320952289.png

Ps2: 

"Z kim przestajesz, takim się stajesz", powodzenia z nowymi znajomymi(serwerowe płaczki i napinacze)

Ps3:Mały prezent od starych graczy iMetina.

——————/´ ¯/)

—————--/—-/

—————-/—-/

———--/´¯/'--'/´¯`•_

———-/'/--/—-/—--/¨¯\

——--('(———- ¯~/'--')

———\————-'—--/

———-'\'————_-•´

————\———--

Napinacze i Płaczki to były Parówczaki tak zwane RTH tam to jest złodziejstwo i oszustwo  bugerstwo oj tam idą najgorsi gracze imetina Ci nie udani ;-) 

Opublikowano

Tak jestem zlodziejem, zbanujcie mnie, bo gosciu dał mi eq xD. Mam wyje*ane na tego metina - róbcie co chcecie ;p

"czas dorosnąć, życie nie kończy się na metinie" - napisałes Ty  :D tak jak napisałem na forum imt, znalazłbys sobie zajęcie zamiast tych afer na forach (ciągle jeden i ten sam temat), które i tak nie skutkują niczym pozytywnym, a jedynie ludzie się z Ciebie smieją.

A co do tego obrażania, obgadywania itp.. sam sobie na to zasłużyłes Łukaszu

Napisałbym jeszcze pare słów jako odpowiedz na  to co napisałes, ale nie chce mi się czytać tych wypocin :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...