Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Tibii, czy warto?

Druid xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem się dowiedzieć czy jest jeszcze sens wracać do grania w Tibię na realu ? patrzyłem na stronę główną i 7k osób online to strasznie mało :( pusto na serwerach ? nikt już nie gra w tibie ? 

Opublikowano

wruc do szkoly ty k***a dalnie ty maly ty obsrany k***a smieciu

Spokojnie.

Pewnie dlatego, że sprawdzałeś o 12 lol. W szczytowych momentach gra po 20k osób, nadal warto grać w tibie i sporo ludzi gra na serwerach.

Może nie po 20, ale po 15k jest :D

Teraz pewnie będzie coraz więcej ludzi, bo wakacje się zbliżają. Do Tibii zawsze warto wracać ;)

Opublikowano

Spokojnie.

Pewnie dlatego, że sprawdzałeś o 12 lol. W szczytowych momentach gra po 20k osób, nadal warto grać w tibie i sporo ludzi gra na serwerach.

Może nie po 20, ale po 15k jest :D

Teraz pewnie będzie coraz więcej ludzi, bo wakacje się zbliżają. Do Tibii zawsze warto wracać ;)

Raczej mniej, ludzie wyjeżdżają nad morze/góry a tam z pingiem ciężko ;p.

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedzi :) a jeszcze tak w skrócie może ktoś opisać co się zmieniło od czasu Tibii 9.2 na realu?

Opublikowano

Ostatnio się zalogowałem z ciekawości. Patrze a tu w depo Thais jakies training roomy o.O - słyszałem, że OTS się z tego zrobił i to prawda. Przestałem grać jeszcze za czasów gdy królował Elf Bot :D

nie ma training roomów ziomek.

Opublikowano

Ostatnio się zalogowałem z ciekawości. Patrze a tu w depo Thais jakies training roomy o.O - słyszałem, że OTS się z tego zrobił i to prawda. Przestałem grać jeszcze za czasów gdy królował Elf Bot :D

nie ma training roomów ziomek.
Pewnie chodzi mu o offline training.

Opublikowano

"Wruc" Ty do słownika ortograficznego.

Ciamcia Ramcia Style

:((  B)  :gaaay:  :sex:  :aaa:  :ass:

997 ten numer to kłopoty gdy wydarzy się incydent to pojawia się konfident 

dziewczyno rozłóż nogi, bardzo lubie pierogi~tiger bonzo

Opublikowano

Ja ze swojej strony nie polece ci nowej Tibi. Po pierwsze z racjij 90% botow, po drugie klimatu to to juz nie ma, wyzwan tez. Jezeli o real chodzi to pay to win coraz wiekszy. Szansą jest dosc mocno zdebugowany serverek theoxserver.com od tworcow xenobota. Jak ogarna te bugi to mozna zaczac grac

Rifbot Tibia 7.4, MvBot Medivia v2, HxBot Tibia 10.00 Przetestuj sam https://github.com/Ascer1/LachyZone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...