Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SmartAI - Bot do plemion

bluefine

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co do KP i MK,nie jest jeszcze wspierane, aczkolwiek możesz używać opcji powiększania mapy nawet bez konta premium, oraz atak exploit który wysyła 5 ataków na sekundę (gdyż taki jest limit servera plemion ) co daje taki rezultat:

f0e1813b2d.png

AF jest w pełni wspierany wystarczy wybrać szablon i tyle, nawet bez AF jest funkcja farmienia

Opublikowano

Wiem, aczkolwiek chciałbym wiedzieć jak to działa razem z MK, bo jeżeli bot nie posiada funkcji rekrutacji to MK nadal go wyprzedza, jeszcze jest pytanie odnośnie Bana, ponieważ wiem, że są exploity, które potrafią ingerować w konto podczas banika na zasadzie dysponowania kolejką rekrutacji i budowy budynków

RIP STARY LOL
http://i38.tinypic.com/vfuohy.jpg <----- te polaczki

Opublikowano

Dobrze, a więc taka krótka recenzja (subiektywna jak tylko mogłem):

+ Bot jest bardzo przydatny dla osób, które nie posiadają AF bądź KP a tym bardziej MK na poziomie gry przy ponad 15 wioskach.

+ Dla reszty przypadków o ile ma się jeszcze 1 wioskę i farmi na najbliższe max 100 wiosek (do 100, można mniej).

Zakładka 'incoming attacks' pokazuje za mało informacje niż może wychwycić; Żeby to było przydatne powinno pokazywać

• Datę wysłania ataku (+/- 10 minut tolerancji)
  • Odległość wioski z której został wysłany atak do atakowanej wioski (Proste równanie √(|X- X2|^2 + |Y- Y2|^2)  gdzie X. Y to koordynaty wiosek)
  • Informacja ile czasu było do ataku podczas zaktualizowania informacji (Czas za ile atak dojdzie bez aktualizowania po pierwszym razie [wartość true w warunku sprawdzania i tyle])
  • Pokazywać sugerowaną najwolniejszą jednostkę, która może iść w ataku
  • Zakreślać np w kolorze czerwonym tło, ataki które są wysłane z tej samej wioski agresora

- W farmingu automatycznym z AF'a brakuje opcji Random Interval Beetwen (Dwie wartości użytkownika w sekundach)

- Brak możliwości opcji na ile wiosek wysłać atak (Może być podana w ilości Stron AF'a - Przy 2 stronach max 200 itp)

Relog aplikacji jest wymagany całkowitym resetem (włącz/wyłącz)

Brak opcji farmieniem "C" w AF (W dalszej fazie gry, głównie C się używa dla większej efektywności)

- Wioski w farmingu się nie przełączają i wysyła tylko z wioski o pierwszej kolejności ID (żeby działało poprawnie najpierw musi wysłac wszystkie ataki, potem liczyć czas do next farmienia)

- Przy relogu co 10 minut Chapta Googla nie jest potrzebna do ominięcia, bo z dowolnego miejsca na świecie można ją potwierdzić a przy next logowaniu będzie działało wszystko

Mam nadzieję, że pomogłem i czekam z niecierpliwością na kolejne aktualizacje bota :)

RIP STARY LOL
http://i38.tinypic.com/vfuohy.jpg <----- te polaczki

Opublikowano

15 wioskach?

Ludzie farmia przy 1000 wiosek recznie i buduja do tej pory , ale to starzy wyjadacze co grali gdy nie bylo takich bajerow jak Kp , af , mk.

Bot ulatwia sprawe jesli chodzi o kase jedynie i nasz czas , ktorego wielu z nas nie ma , a chcialoby dorownac innym.

+ Dla reszty przypadków o ile ma się jeszcze 1 wioskę i farmi na najbliższe max 100 wiosek (do 100, można mniej).

Ze co?

Ja majac 1 wioske farmilem w promieniu 3 godzin w jedna strone co dawalo mi okolo 400 wiosek barbarzynskich.

Dlaczego , az tyle i tak daleko?

Bo jak kazdy farmi aktywnie to lupy moga byc zerowe w np. 99 na 100 wioskach i tracisz 1-2 sztuki wojska przez to.

Efektywny farming to taki by zgrabic surowce i nie tracic wojsk na poczatku pakiety 2pikomiecze slesz na blisko , a w etapie lekkiej do 3 godzin biegasz w jedna po 5-6 sztuk + 1 zwiad.

200 toporkow w pierwszym tygodniu musisz miec na czyszczenie okolicy , a jak czysta to biegasz na blisko piechota.

Widac , zes swiezak i przy takim farmingu nie uda ci sie nic zdobyc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można prosić o pomoc. Jestem zalogowany, ale w download nic nie mam. Sprawdzałem tut podany tutaj na forum ale strona już chyba wygasła. Jakieś ogólne kroki jak dołączyć do społeczności boterów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...