Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tym telefonie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Budżet na zakup:

-- ok. 1300 zł..

Kiedy zamierzasz kupić telefon?:

-- za tydzień około.

Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.):

-- Zdjęcia, internet, muzyka, różnego typu aplikacje,

Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.):

-- Zaufanie mam tylko do : Iphonów, LG, Sony, i Samsunga,(NIE CHCE ŻADNYCH CHINOLI TYPU XIAOMI ITP), zawsze obracałem się w tych markach i nigdy z nimi nie miałem problemu.

-- Slot na karte SD lepiej żeby miał jeśli ma mniej niz 32 gb pamięci wewnętrznej

-- Ponad 5 cali

-- Aparat porządny ( najlepiej ponad 13 mega )

-- Płynność (!) Najlepiej by zawsze śmigał bezproblemowo, żadnych lagów ani tego typu rzeczy.

Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?: raczej nie.

Nad czym się zastanawiałem ?

- LG G4

- S. galaxy note 4

- S. galaxy s6/edge

- S. galaxy a5 2016

- Sony xperia Z3 / Z5

- Iphone 5s / 6 

Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje to pisac ;)

Opublikowano

1.Budżet na zakup:

-- ok. 1300 zł..

Kiedy zamierzasz kupić telefon?:

-- za tydzień około.

Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.):

-- Zdjęcia, internet, muzyka, różnego typu aplikacje,

Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.):

-- Zaufanie mam tylko do : Iphonów, LG, Sony, i Samsunga,(NIE CHCE ŻADNYCH CHINOLI TYPU XIAOMI ITP), zawsze obracałem się w tych markach i nigdy z nimi nie miałem problemu.

-- Slot na karte SD lepiej żeby miał jeśli ma mniej niz 32 gb pamięci wewnętrznej

-- Ponad 5 cali

-- Aparat porządny ( najlepiej ponad 13 mega )

-- Płynność (!) Najlepiej by zawsze śmigał bezproblemowo, żadnych lagów ani tego typu rzeczy.

Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?: raczej nie.

Nad czym się zastanawiałem ?

- LG G4

- S. galaxy note 4

- S. galaxy s6/edge

- S. galaxy a5 2016

- Sony xperia Z3 / Z5

- Iphone 5s / 6 

Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje to pisac ;)

Jeśli znajdziesz iphone 6 do tej kwoty(oO) to bierz od razu. Dobry aparat, wspierany będzie przez długie lata i system który nie zaczyna mulić po paru miechach użytkowania.

Opublikowano

G4 najlepszym wyborem będzie, telefon ma dobrze bebechy, wszystko na nim odpalisz, telefon jak najbardziej godny polecenia.

Opublikowano

Za 1400zł masz LG Nexus 5X. 32 gigsy pamięci wewn., 2 giga ramu, ekran IPS, na pokładzie android w wersji 6. Aparaty odpowiednio przód/tył 5.0/12.0 Mpix. Nexusy są tworzone przez firmy trzecie przy współpracy google i pracują na czystym andku, bez żadnych syfiastych nakładek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...