Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję pełnoletniej administracji do dużego projektu

Gość rokobokspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem zainteresowany ofertą jaką proponujesz.

Jeżeli nadal poszukujesz ekipy zapraszam na PW lub Steam (Link do profilu wyślę na PW)

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

@rokobokspl

Jeśli aktualne > PW / GG.
Myślę ze się dogadamy. Odpowiada mi każda posada z wyżej wymienionych włącznie z budowniczym który jest często lekceważony.

Opublikowano

Zgłaszam się na stanowisko moderatora :)

Mam 14 lat.

Jestem dojrzały jak na swój wiek.

Jestem ogarnięty oraz posiadam wiele dróg kontaktu.

Posiadam dobry mikrofon oraz już nie raz bylem moderatorem.

giphy.gif

Opublikowano

Napisz pw jeżeli szukasz Admina, dogadamy się :)

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Widzę, że to już prawie 2 miechy minęły, a dalej stoi temat. Nie wiem czy coś się dzieje w tej sprawie, ale jak coś, to mogę zająć się webem. Sklep napisać czy coś, jak mi dostarczycie grafikę. Mam 22lata, ale jestem dojrzały jak na swój wiek.

Opublikowano

Widzę, że to już prawie 2 miechy minęły, a dalej stoi temat. Nie wiem czy coś się dzieje w tej sprawie, ale jak coś, to mogę zająć się webem. Sklep napisać czy coś, jak mi dostarczycie grafikę. Mam 22lata, ale jestem dojrzały jak na swój wiek.

Jest dość sporo zainteresowanych osób, lecz staramy się wybierać te, które rzeczywiście się nadają na dane stanowisko. ;)

Opublikowano

Ref. Ostatni termin rekrutacyjny. Zamykamy rekrutację pod koniec tego tygodnia. Doświadczone osoby na stanowisko: Administratora, Helpera, webmastera oraz programisty zapraszamy do składania podań na pw. 

Opublikowano

Ref. Rekrutacja zostaje zamknięta pod koniec 21-08-2016. Zainteresowane osoby proszę o kontakt pw. Start serwera już niebawem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...