Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję pełnoletniej administracji do dużego projektu

Gość rokobokspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję pełnoletnie / dojrzałe osoby w celu rozkręcenia serwera HardCore.

Na miejsce:

1. Programisty 

2. Administratora

3. Moderatora

4. Budowniczych. 

5. Web Mastera 

Minimalne wymagania:

- Odpowiedzialność

- Dyspozycja czasem

- Zaangażowania w projekt 

- Doświadczenia. 

- Stałego, dobrego kontaktu. 

Co mogę zaoferować: maszynę z ovh, duży teamspeak3, gwarancję opłacalności. 

Nie szukam pseudo techników czy też pseudo administratorów tylko porządne osoby do dużego projektu z którymi można łatwo się dogadać oraz które nie będą szukać wymówek. 

Zainteresowane osoby proszę o kontakt poprzez pw. 

Opublikowano

Co oferujesz dla programisty?

Bo chyba nie oczekujesz, że ktoś za darmo wykodzi cały serwer?

Oczywiście że nie. Co do wypłaty, wynagrodzenia myślę że się dogadamy. Tak jak pisałem w temacie osoby zainteresowane proszę o kontakt przez pw. 

Opublikowano

Programisty, Administratora  

Mogę pisać pluginy przerabiać i wgl. Jako administrator na pewno bym się sprawdził i pomagał.

Opublikowano

Programisty, Administratora  

Mogę pisać pluginy przerabiać i wgl. Jako administrator na pewno bym się sprawdził i pomagał.

Szczegóły projektu, wynagrodzenie oraz wszelkie inne informacje ustalamy na pw. 

Opublikowano

ref Aktualizacja: 

Poszukujemy osób na miejsce:

1. Administratora
3. Moderatora
4. Budowniczych. ( najlepiej zgranej ekipy )
Opublikowano

Niby szukasz ekipy, ale więcej szczegółów na pw. To tak jakby skakać w przepaść licząc na to, że na dole znajdzie się jakaś trampolina. 

Poza tym ile to ja już takich tematów czytałem i zawszę wychodziło to samo ;v

Co do wypowiedzi pozostałych, poszukiwana jest pełnoletnia ekipa więc dla tych, którzy nie wiedzą jest to 18+ lat :makka:

Opublikowano

Niby szukasz ekipy, ale więcej szczegółów na pw. To tak jakby skakać w przepaść licząc na to, że na dole znajdzie się jakaś trampolina. 

Poza tym ile to ja już takich tematów czytałem i zawszę wychodziło to samo ;v

Co do wypowiedzi pozostałych, poszukiwana jest pełnoletnia ekipa więc dla tych, którzy nie wiedzą jest to 18+ lat :makka:

Tak, to prawda. Podałem podstawowe informację w temacie i uznałem je za najważniejsze. Nie ma sensu się rozpisywać bo po co. Jak ktoś jest zainteresowany administracją na serwerze hardcore to nie ma problemu. Podaję ip tsa gdzie uzgadniamy szczegóły oraz sprawdzam czy dana osoba zasługuje na stanowisko. 

Co do tematów czy jest ich dużo... Jest to widać, ale serwer który postoi lata? Znajdziesz? Dlatego przeprowadzam rekrutację 18+. Nie szukamy osób które są nieodpowiedzialne. Wręcz przeciwnie ;) Szukamy osób z doświadczeniem na danym stanowisku, dobrą komunikacją z graczami. Jeżeli jesteś zainteresowany zapraszam na pw, jak wspomniałem podam ip tsa na którym wyjaśnię schemat serwera, przewidywany start, maszynę, przyszłą stronę www oraz jeżeli nasuną się jakiekolwiek pytania postaram się udzielić radykalnej odpowiedzi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Z doswiadczenia wiem ze bedzie trudno ci wybic to HC teraz jest tego pelno przemysl tryb ;D

4f.csrv.pl Najlepszy 4Fun 1.8

Opublikowano

Z doswiadczenia wiem ze bedzie trudno ci wybic to HC teraz jest tego pelno przemysl tryb ;D

Częściowo się zgodzę. Trybów hardcore jest pełno. Ale czy to prawdziwy hardcore czy easy hc? Podjeliśmy decyzję o udostępnieniu informacji o drop'ie itemków! 

A oto i ona:

Redstone: 2.0% od 20 poziomu.

Diamond: 0.6% od 21 poziomu.

Emerald: 0.6% od 21 poziomu.

Gold ore: 1.2% od 21 poziomu.

Iron ore: 2.0% od 63 poziomu.

Rekrutacja nadal otwarta. Nie czekaj, jeżeli myślisz, że się nadajesz napisz na pw! Jeżeli przejdziesz rekrutację zostaniesz z nami w ekipie ;)

Nie tworzymy nowego serwera. Jest on tworzony z myślą dla graczy. " Bo przede wszystkim liczy się dobra zabawa ;)

Opublikowano

Jestem zainteresowany współpracą. Opisz mi w skrócie coś o serwerze

8 LAT Z MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...