Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Posady Administratora !

Gość Benatii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­GEP7DBj.png

-----------------------------------------------------------------------------------

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Szukam posady administratora na jednym z waszych teamspeak'ów.Więc może na początek parę słów o mojej osobie.

Mam na imię Bartłomiej,liczę już 16 latek.Wszystkimi rzeczami związanymi z serwerami ts3 zajmuję się 1 rok.Jestem aktywny,na ts3 mogę przesiedzieć nawet dobre 24h.

Przy okazji mogę się zajmować nie raz reklamą,gdyż gram w różne gry np.Metin2.Lol.Cs Go,więc zawsze jakieś osoby czy też klan ode mnie może być na waszym serwerze.

Bardzo lubię projektować wygląd serwerów,robi mi się to przyjemnie i myślę że nigdy mi się nie nudzi,jeżeli chodzi o permisje daję rade lecz nie gwarantuje wam dobrze skonfigurowanej rangi.

Przez 1 rok miałem już 5-6 swoich teamspeak'ów,a administratorem byłem już na ok 20 Ts'ach.

-----------------------------------------------------------------------------------

Więc jeżeli jest ktoś zainteresowany moją osobą proszę o wypowiadanie się pod tym postem lub na odpowiedni kontakt.

Jestem w 80% pewny,że będziecie zadowoleni z mojej osoby.

KzXzXP0.png

GaduGadu: 59487889

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198012784772/

Opublikowano

Witaj Bartku.

Mogę Ci zaproponować posadę server admina na jednym z moich TeamSpeak'ów.

Kontakt znajdziesz w profilu.

Opublikowano

­

Napisz na PW, jestem zainteresowany :D

Witaj Bartku.

Zgłoś się do mnie po lewej stronie w profilu masz kontakt.

Witaj Bartku.

Mogę Ci zaproponować posadę server admina na jednym z moich TeamSpeak'ów.

Kontakt znajdziesz w profilu.

Witaj Bartu,

Dobrze trafiłeś, akurat otwieram rekrutacje do załogi na moim serwerze TeamSpeak. Zachęcam do skontaktowania sie.

Pozdrawiam.

Drodzy koledzy niestety,już dostałem posadę na jednym z serwerów,dziękuje za ogromne zainteresowanie moją osobą i życzę powodzenia :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...