Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

WINDOWS 10 - problem

1000eSerc

Pytanie

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To w czym miałeś problem, pewnie nawet nie potrafiłeś zainstalować na początku właściwie sterowników że po 4,5 h czekania na instalkę po 15 minutach zrezygnowałeś z systemu bez powodu.  Same sterowniki instaluje się prawie do 20-40 minut. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie podobał mi się interfejs i stwierdziłem, że wolę wrócić do znanego mi systemu, niż męczyć się z nowymi błędami w dziesiątce. Nie ma sensu poświęcać kolejnych godzin na szukanie kompatybilnych sterowników do AMD, bo różnica w wydajności nie jest tego warta. Nie wiem czego się czepiasz.
Uważam, że lepiej zostać przy siódemce, ale rozumiem, że ktoś woli mieć dziesiątkę.

Osobiście polecam zrobić sobie kopie zapasową 10 dopóki jest ona darmowa.

Opublikowano

IMO update przez WU jest mocno "se". Osobiście 3 kompy aktualizowałem przez MediaCreationTool i wszystko poszło szybko i bezproblemowo. Próbując zrobić 2 dni temu update przez WU nie chciało mi to przejść w ogóle.

>Posiedź na systemie 15 minut

>Stwierdź, że ma błędy

:]

Nie ma sensu poświęcać kolejnych godzin na szukanie kompatybilnych sterowników do AMD

Faktycznie, wejście na stronę producenta i przejście do odpowiedniej zakładki może sprawiać problem i zająć grubo ponad 3 godziny.

Czego można się uczepić w Twojej wypowiedzi? Braku sensu. Stwierdzasz, że nie warto przesiadać się na system, bo w 15 minut TY stwierdziłeś, że wolisz 7, brawo :lenny:.

Na pytanie czy warto. Mój nauczyciel fajnie na to pytanie odpowiedział, jeśli Twój komputer działa dobrze i nie masz żadnych ważnych powodów do zmiany OS'a to po co się babrać.

Opublikowano

WITAM ROBIL KTOS JUZ WINDOWSA 10? ILE TO U WAS MNIEJ WIECEJ TRWALO BO U MNIE CHYBA OD 1,5H TAK STOI

89938513834900067685.png

U mnie z samego rana z 3,5 godziny, to i tak lepiej bo wieczorem dzień wcześniej pobieranie się zaczynało i nie mogło zacząć.

Opublikowano

Może dłużej albo krócej niż podał, ciężko zrozumieć że to zależy od prędkości internetu i obciążenia serwisu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie warto :P Ja miałem windowsa 10 przez może 15 minut, a potem stwierdziłem, że jednak wolę siódemkę :D
Pobieranie trwało 4,5 h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...