Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Bot do expienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  otoz chcial bym wbic konto od 5 lv do 30. Wiem ze jest pelno poradnikow wiec chcial bym zeby ktos poprostu napisal scrypty wszystkie do volibota(mam tego elobudy) . Najlepiej do postaci za 450/1350.Z  gory dziekuje

Opublikowano

A nie da rady inaczej zrobic zeby wbic ten 30 lv na jakims bocie? bo na 1 konto 200 zl to troche lipa xD

Ale za te 200zł możesz botować kilka kont. Co do Ikity to nie polecam duże prawdopodobieństwo na bana. Z resztą za botowanie zawsze jest prawdopodobieństwo. 

Opublikowano

Kup sobie najlepiej exp boosta na dni + wygrane oraz ip boosta zebys nie odstawal z iloscia ip i w kilka dni wbijesz ;p

Opublikowano

Co wy ludzie piszecie jakie exp boty za 200 zł? :O^^  :v  :v  EloBudyy VoliBot za free i wbijasz sobie  30 ja wbiłem w niecały tydzień 

70489962284954469327.png

Opublikowano

Co wy ludzie piszecie jakie exp boty za 200 zł? :O^^  :v  :v  EloBudyy VoliBot za free i wbijasz sobie  30 ja wbiłem w niecały tydzień 

ta, ale on napisal temat w temacie bola a na bolu sa tylko dwa skrypty i oba sa platne ;PP

Opublikowano

ta, ale on napisal temat w temacie bola a na bolu sa tylko dwa skrypty i oba sa platne ;PP

Nie wiem czy skojarzyłeś, ale temat znajduje się w dziale elobuddy, a nie bola.

@Topic:

AutoBuddy, essential, bright, lvlup - wszystko od jednego autora. Ach, i jeszcze map.

Opublikowano

Ja jak grałem to używałem

Elobuddy + VoliBot

Rice <-- Skrypt do ryze + RyzeAutoPlay + AutoLvlUp.

Nie wiem czy to wszystko jeszcze działa bo grałem na tym kilka miesięcy temu ale możesz sprawdzić.

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...